Eddig nem látott fotó került elő Hitlerről, amelyen egy zsidó kislányt ölelget

fotó kislány Hitler ölelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig soha nem látott fotót bocsátottak árverésre Hitlerről: a képen egy zsidó kislányt ölelget a diktátor. 

A második világháború kitörése előtt hat évvel készült sokkoló és megdöbbentő fotó Hitlerről, amit eddig még soha nem láttunk. A félelmetes diktátor a felvételen egy zsidó kislányt, Rosa Bernile Nienau-t ölelgeti. A fényképet Hitler hivatásos fotósa, Heinrich Hoffmann készítette.

Hitler és a zsidó kislány Forrás: Alexander Historical Auctions

A kislány és a vezető nagyon szoros kapcsolatot ápoltak még azután is, hogy kiderült, a gyermek negyedrészt zsidó. Hitler valamiért figyelmen kívül hagyta a gyerek származását, és egészen 1938-ig kapcsolatban maradtak. A képet árverésre bocsátották.

Ítéletet hoztak a német biszexuális énekes, Jim Reeves kegyetlen gyilkosságának ügyébenhttp://www.life.hu/news/20181108-iteletet-hoztak-a-nemet-biszexualis-enekes-kegyetlen-gyilkossagaban.htmlKét férfi brutális kegyetlenséggel végzett egy hostelben Jim Reeves, német biszíexuális énekessel több mint két évvel ezelőtt. Az ügyben most hoztak ítéletet. News--Hidat neveznének el az angliában élt magyar hajéktalanrólhttp://www.life.hu/news/20181108-hidat-neveznenek-el-az-angliaban-elt-magyar-hajektalanrol.htmlEgy hónapja hunyt el a magyar hajléktalan, aki megszépítette egy angliai kisváros lakóinak napjait. Hősként tisztelték a férfit, és hidat neveznének el róla, miután múlt hónapban leukémiában életét vesztette. News--Veronai buszbaleset: levélben nyilvánította ki részvétét a sofőrhttp://www.life.hu/news/20181108-veronai-buszbaleset-levelben-nyilvanitotta-ki-reszvetet-a-sofor.htmlA veronai buszbalesetben sokan életüket vesztették, a busz egyik sofőrje azonban habár súlyos sérüléseket szenvedett, túlélte a szerencsétlenséget. V. János több mint egy évvel a szörnyűség után levelet írt az iskola igazgatójának. News--Tragikus hirtelenséggel elhunyt a 18 éves magyar vlogger, HackerB1http://www.life.hu/news/20181108-tragikus-hirtelenseggel-elhunyt-a-18-eves-magyar-vlogger-hackerb1.htmlMattburger Balázs HackerB1 néven vált ismertté a Youtube-on. Halálhírét a szintén videóblogolással foglalkozó barátja, Boldzer közölte.News--215 milliót nyert a magyar pókerjátékos, Bujtás László http://www.life.hu/news/20181107-215-milliot-nyert-a-magyar-pokerjatekos-bujtas-laszlo.htmlHatalmas magyar siker a csehországi Rozvadovban: Bujtás László második lett egy pókerversenyen. Több mint 200 milliót nyert. News--Emberi maradványokat találtak a tegnap leégett tanyaépületbenhttp://www.life.hu/news/20181107-emberi-maradvanyokat-talaltak-a-tegnap-leegett-tanyaepuletben.htmlEmberi maradványokat találtak a tűzoltók egy leégett tanyaépületben. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.