Újjászületésről és újrakezdésről beszélgetett Müller Péter, Lippai Marianna és Sebestyén Balázs

Forrás: Feel SOUL Good -
Feel SOUL Good Lippai Marianna Peller Mariann Müller Péter Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reinkarnáció, jelen életünk kihívásai, újrakezdései és testi-lelki-szellemi újjászületéseink – ezek a témák kerültek terítékre a „Feel SOUL Good - Lélekközösség Peller Mariannal": Az újjászületés lehetősége, az újrakezdés művészete elnevezésű rendezvényén. A meghitt hangulatú beszélgetés során három közkedvelt és elismert vendég, Müller Péter, Lippai Marianna és Sebestyén Balázs osztotta meg tapasztalatát a közönséggel.

„A sors az az út, ahol az ember tovább tud lépni, az élet pedig az az út, ahol újra és újra ismételjük magunkat, és tízszer, húszszor, százszor követjük el ugyanazokat a hülyeségeket" – kezdte a beszélgetést Müller Péter, író, a magyar ezoterikus irodalom legelismertebb és legszeretettebb alakja. Úgy gondolja, hogy a végső cél mindannyiunk számára a hazatalálás, legyen ez akár értelemi, érzelmi, szellemi, lelki hazatalálás.

Sorstörténetekről meséltek a Feel SOUL Good rendezvényén Forrás: Feel SOUL Good

„Amíg idáig el nem jutunk, amíg szellemünk nem ébred fel, nem tér magához és nem válik tudatossá, addig életeink során nehéz út – vagy ha úgy tetszik: nagy kaland – az, amit végig kell csinálnunk. Valójában minden egyes életünk egy nagy csata, egy nagy sorsküzdelem, ami a sötétség és a világosság küzdelme, és ami bennünk zajlik le" – magyarázta Müller Péter, aki mesélt újjászületésével kapcsolatos élményéről is. „Amikor az 56'-os események idején szitává lőttek és vértengerben feküdtem, kiléptem a testemből, ám hallottam egy hangot, ami azt mondta, vissza kell mennem. Nem szívesen hallottam ezt a hangot, mert végre meg akartam szabadulni az iszonytól. Sok év múlva derült ki számomra, hogy ez a hang a szellemi tanítómesteremé volt. Mindenkinek van ilyen tanítómestere, ő vezet minket a sorsutunkon, ám az egy nagy kérdés, mennyire halljuk meg és mennyire azonosítjuk be őt."

Sebestyén Balázs és Müller Péter az újjászületésről beszéltek Forrás: Feel SOUL Good

A rendezvényre elfogadta a szervezők meghívását Lippai Marianna az ÉLETKEdv életre hívója is, aki kislánya halála után – vagy ahogyan ő fogalmaz: azután, hogy Dominika előrement – rálelt a neki szánt Útra, új életet kezdett, annak szenteli minden idejét és energiáját, hogy másoknak is átadja minden tapasztalatát, és ezzel segítsen. „Tudatosan készültem az új életemre. Tudtam, hogy lányom, Dominika előre fog menni előbb vagy utóbb, ezért nagyon kértem a Jóistent, hogy ha ez megtörténik, utána nulláról újrakezdhessek mindent. Hiszek abban, hogy amit kérünk, az megadatik! 36 évesen ki mertem lépni a házasságomból, felkerültem vidékről Budapestre, újra férjhez mentem, el kezdtem írni, és egyre nagyobb olvasóközönségem lett" – mondta el Lippai Marianna. Hozzátette: akinek erős a hite, az bátrabban feláll a rossz élethelyzetekből, kevésbé fél az újrakezdéstől, és ezáltal nagyobb eséllyel számíthat arra, hogy új ajtók nyílnak meg előtte ebben az életben. „Nagyon a jelenben, a „most"-ban élek, szeretem megélni a pillanatot, nem foglalkoztat, hogy mi történt két hete, vagy akár előző életemben, egyáltalán, volt-e előző életem. Egyet azonban biztosan tudok: kislányommal találkozni fogunk a mennyországban – megígértem neki, és száz százalékig hiszek abban, hogy ez így lesz."

Müller Péter 1956-ról mesélt Forrás: Fell SOUL Good

Régóta szeretettük volna egy bensőséges beszélgetés keretein belül, a lélek tükrén keresztül feldolgozni az újrakezdés és újjászületés témáját. Óriási boldogság számunkra, hogy ezt három közkedvelt, elismert vendéggel, ráadásul teltház előtt tehettük meg. A jegyek másfél nap alatt elfogytak, a hatalmas érdeklődés miatt pedig úgy döntöttünk, hogy tavasszal egy nagyobb helyszínen, ugyanezekkel a csodálatos beszélgetőpartnerekkel megismételjük a rendezvényt" – mondta el a Feel SOUL Good Lélekközösség alapítója, az esemény háziasszonya, Peller Mariann.

Íme, a világ legismertebb 5 ellopott festményehttp://www.life.hu/kult/20181015-ime-a-vilag-legismertebb-5-ellopott-festmenye.htmlLássunk 5 híres képet, amit a világ leghíresebb múzeumaiból raboltak el, és amelyek közül néhány már valószínűleg soha nem fog előkerülni. Kult--Mókusok, pingvinek és vízilovak a világ legviccesebb állatos fotóinhttp://www.life.hu/kult/20181015-mokusok-pingvinek-es-vizilovak-a-vilag-legviccesebb-allatos-fotoin.htmlA legmelankolikusabb munkanapot is feldobhatja, ha a kollégák vicces állatos fotókat küldözgetnek egymásnak. Olyannyira népszerűek ezek a képek, hogy már versenyt is rendeznek természetfotósok számára ebben a tematikában. KultOrigoKulka János új filmje, az X – A rendszerből törölve forgatásáról mesélthttp://www.life.hu/kult/20181015-kulka-janos-uj-filmje-x-a-rendszerbol-torolve-forgatasarol-meselt.html2016 áprilisában kapott storke-ot Kulka János színművész. Azóta küzd az afáziával, állapota egyre javul. Most új filmje, az X - A rendszerből törölve kapcsán mesélt mindennapjairól és a forgatásról. Kult--70 éves korában elhunyt a legendás magyar tévébemondó, Baleczky Annamáriahttp://www.life.hu/kult/20181015-70-eves-koraban-elhunyt-a-legendas-magyar-tevebemondo-baleczky-annamaria.html70 éves korában elhunyt a Magyar Televízió legendás bemondója, Baleczky Annamária. Kult--Müller Péter a Vallomás a szerelemről című új könyvéről nyilatkozotthttp://www.life.hu/kult/20181015-muller-peter-a-vallomas-a-szerelemrol-cimu-uj-konyverol-nyilatkozott.htmlMüller Péter 62 éve tartó szerelmének titkát kutatja legújabb könyvében, a Vallomások a szerelemről című írásban. A szerző elmondta, nagyon fontos manapság erről beszélni, mert egyre jobban elidegenedünk egymástól. KultOrigoJárai Mátét, Törőcsik Mari unokáját új szerepben láthatjuk a képernyőnhttp://www.life.hu/kult/20181015-jarai-matet-torocsik-mari-unokajat-uj-szerepben-lathatjuk-a-kepernyon.htmlJárai Máté, Maár Gyula Kossuth-díjas filmrendező unokája, Törőcsik Mari fogadott unokája most új szerepben tűnik fel a Viasat 3 új sorozatában, a 200 első randiban. A 40 éves színész rendkívül sármos. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.