Ganxsta Zolee Paulo Coelho kultúra olvasás irodalom közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olvasásra adta a fejét az ország fenegyereke, Ganxsta Zolee. Paulo Coelho új könyvét olvassa, a szerző pedig meg is osztotta saját közösségi oldalán. 

Paulo Coelho új könyvét, a Hippit haza hírességek is reklámozzák, mint például a Quimby énekese, Kiss Tibor vagy épp Ganxsta Zolee.

Az írónak úgy tűnik, nagyon tetszett az olvasás közben lencsevégre kapott rosszfiú, Ganxsta fotója, így saját közösségi oldalán is megosztotta ezzel a szöveggel:

"Ganxsta Zolee: Ő a legismertebb rosszfiú Magyarországon. Gengszter rapper, nincs nagyszabású tévéműsor nélküle" - írta a fotóhoz Paulo Coelho.

Így készül a teniszlabda: döbbenetes videóhttp://www.life.hu/kult/20180919-igy-keszul-a-teniszlabda-a-us-open-teniszbajnoksagra.htmlTudtad, hogyan készül a teniszlabad? És a chips, amit esténként a tévé előtt majszolsz el? Hogyan készülnek a ma oly divatos fehérjeporok és a gumicukor? Ha mindez téged is érdekel, most figyelj! KultOrigoProsztatarákban elhunyt Big Jay McNeely szaxofonista http://www.life.hu/kult/20180920-prosztatarakban-elhunyt-big-jay-mcneely-szaxofonista.htmlLegendás zenész távozott az élők sorából: Big Jay McNeely szaxofonista 91 évesen hunyt el, prosztatrákban szenvedett. Kult--Jeremy Irons 70 éves — Egy páratlan karrier legfontosabb állomásaihttp://www.life.hu/kult/20180919-jeremy-irons-70-eves-karriere.htmlMa ünnepli jubileumi, hetvenedik születésnapját az angol és hollywoodi filmtörténet egyik legkiemelkedőbb tudású és legbársonyosabb hangú színésze, aki a legtöbbször fanyar humorú és elegáns férfiakat formált meg a vásznon — ám sosem okozott gondot neki az sem, ha esetleg teljesen más karakter bőrébe kellett bújnia. Jeremy Ironst a legemlékezetesebb szerepeinek felelevenítésével köszöntjük. Kult--72 éves korában elhunyt az ismert filmes, Pasquale Bubahttp://www.life.hu/kult/20180918-72-eves-koraban-elhunyt-az-ismert-filmes-pasquale-buba.html72 éves korában elhunyt az ismert filmes, Pasquale Buba. Kult--5 film és sorozat, amit vétek lenne kihagynod szeptemberbenhttp://www.life.hu/kult/20180917-5-film-es-sorozat-amit-vetek-lenne-kihagynod-szeptemberben.htmlRovatunkban minden hónapban összegyűjtjük azokat a mozis és televíziós bemutatókat, amelyek a legfontosabb eseménynek számítanak, és amiket szerintünk mindenképp érdemes lesz megtekinteni olvasóinknak az adott időszakban. Jöjjenek hát az ősz kezdetének ajánlott filmjei és sorozatai! KultOrigoElhunyt Peter Donat, az X-Akták című sorozat sztárjahttp://www.life.hu/kult/20180917-elhunyt-peter-donat-az-xaktak-cimu-sorozat-sztarja.htmlKilencven éves korában, a napokban elhunyt az X-Akták című sorozat sztárja, Peter Donat. A színész Fox Mulder ügynök édesapját játszotta. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.