7 millió forint gyűlt össze a Csengetett, Mylord? közönségtalálkozóra

Forrás: BBC -
Csengetett, Mylord? rajongó sorozat összefogás kultúra közönségtalálkozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már biztos, hogy szeptember 22-én megrendezik hazánk első Csengetett, Mylord? Közönségtalálkozóját. A rendezvényt közösségi finanszírozásból szervezik, amelyet több mint 800 rajongó összesen 7 188 000 forinttal támogatott meg. Az összeg minden várakozást felülmúlt, a találkozón azonban már csak az vehet részt, aki június 19 és július 17 között hozzájárult a szervezéshez.

Négy hét alatt hétmilliót gyűjtöttek össze a rajongók az ország első Csengetett, Mylord? Közönségtalálkozójára. Ennek köszönhetően a népszerű brit sorozat sztárjai közül Susie Brann (Miss Poppy),Catherine Rabett (Miss Cissy), Amanda Bellamy (Rose), Michael Knowles (Mr. Teddy), Jeffrey Holland (James), Perry Benson (Henry), Su Pollard (Ivy) is Magyarországra látogat szeptember 22-én.

A rendezvényen nem lesz jegyértékesítés, így csak azok vehetnek részt a talákozón, akik legalább ötezer forintal támogatták a szervezést. A teljes egészében civil kezdeményezést három magánember: Polgár Zsuzsa, Hegedüs Kinga és Szijj András koordinálja, akik, bár már ismerik a rendezvény helyszínét, csak azokkal osztanak meg részleteket, akik hozzájárultak a gyűjtéshez.

Magyarországra érkeznek a szereplők Forrás: BBC

"Hihetetlen látni, hogy mekkora ereje van ennek a közösségnek és, hogy ebben az országban tényleg mindenhol vannak rajongók. A szükséges összeg duplája gyűlt össze, ráadásul nagyon sok egyéb segítséget is kaptunk. A legtöbb utalás – az összeg 90 százaléka – a Positive Communications segítése után érkezett, akik egy PR kampánnyal járultak hozzá a közönségtalálkozóhoz, de városnéző túrával és reptéri transzferrel is beszálltak rajongók. Az pedig végtelenül megtisztelő a számunkra, hogy a HUMOR+ tévécsatorna is felajánlotta segítségét, ahol a sorozat összes része jelenleg is fut, így a rendezvény médiapartnereként rengeteg terhet levett a vállunkról" – mondta el Szijj András, a rendezvény egyik főszervezője.

Programajánló: fesztivál fesztivál hátánhttp://www.life.hu/kult/20180717-programajanlo-julius-kozepere-fesztivalokkal.htmlHa te sem szeretet a tömeget, mégis imádod a fesztiválhangulatot, az alábbi programokat neked találták ki. KultOrigoÚjra van Mekk Elek-szobor a Széll Kálmán térenhttp://www.life.hu/kult/20180718-ujra-van-mekk-elekszobor-a-szell-kalman-teren.htmlKolodko Mihály készítette azt a Mekk Elek-szobrot, amelyet nemrégiben valaki elemelt a Széll Kálmán térről. Ám most újra belebotolhatunk kedvenc mesehősünkbe. Kult--Törőcsik Mari már nem akar színpadra állni, utolsó interjúját adtahttp://www.life.hu/kult/20180718-torocsik-mari-mar-nem-akar-szinpadra-allni-utolso-interjujat-adta.htmlUtolsó nyilatkozatára készül Törőcsik Mari. A színésznő azt mondta: már nem akar többé színpadra állni. KultOrigoEzek a szavak tiltottak az angol királyi családbanhttp://www.life.hu/kult/20180718-ezek-szavak-tiltottak-az-angol-kiralyi-csaladban.htmlBizonyára még mindig sokat kell tanulnia Sussex hercegnéjének, azaz Meghan Markle-nek, ami az etikettet illeti. Tudni lehet például azt is, hogy a királyi családban vannak olyan szavak, amelyeket nem mondanak ki. Kult--Meghalt Kertész Zsolt magyar színészhttp://www.life.hu/kult/20180718-meghalt-kertesz-zsolt-magyar-szinesz-akit-eveken-at-lathatott-a-kozonseg-a-moricz-zsigmond-szinhaz.htmlMeghalt Kertész Zsolt, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művésze. Kult--5 film és sorozat, amit vétek lenne kihagynod júliusbanhttp://www.life.hu/kult/20180716-filmajanlo-juliusra.htmlRovatunkban időről időre összegyűjtjük azokat a mozis és televíziós bemutatókat, amik a legfontosabb eseménynek számítanak, és amiket szerintünk mindenképp érdemes lesz megtekinteni olvasóinknak az adott hónapban. Jöjjenek hát július ajánlott filmjei és sorozatai! KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.