Mekk Elek, az ezermester Széll Kálmán tér művészet Kolodko Mihály művész szobor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kolodko Mihály készítette azt a Mekk Elek-szobrot, amelyet nemrégiben valaki elemelt a Széll Kálmán térről. Ám most újra belebotolhatunk kedvenc mesehősünkbe.

Mekk Elek, az ezermester várta a Széll Kálmán téren sietőket néhány hónappal ezelőtt, ám július elején valaki elemelte. A miniszobrot Kolodko Mihály szobrász készítette, aki vállalta, hogy újra megalkotja a mesehőst.

A Szeretlek Magyarországnak küldött fotót egyik olvasójuk arról, hogy kedden valaki virággal is megörvendeztette az ezermester kecskét.

Törőcsik Mari már nem akar színpadra állni, utolsó interjúját adtahttp://www.life.hu/kult/20180718-torocsik-mari-mar-nem-akar-szinpadra-allni-utolso-interjujat-adta.htmlUtolsó nyilatkozatára készül Törőcsik Mari. A színésznő azt mondta: már nem akar többé színpadra állni. KultOrigoEzek szavak tiltottak az angol királyi családbanhttp://www.life.hu/kult/20180718-ezek-szavak-tiltottak-az-angol-kiralyi-csaladban.htmlBizonyára még mindig sokat kell tanulnia Sussex hercegnéjének, azaz Meghan Markle-nek, ami az etikettet illeti. Tudni lehet például azt is, hogy a királyi családban vannak olyan szavak, amelyeket nem mondanak ki. Kult--Meghalt Kertész Zsolt magyar színészhttp://www.life.hu/kult/20180718-meghalt-kertesz-zsolt-magyar-szinesz-akit-eveken-at-lathatott-a-kozonseg-a-moricz-zsigmond-szinhaz.htmlMeghalt Kertész Zsolt, a Nyíregyházi Színház művésze. A színész alámerült a Tisza vizében, és nem bukkant fel többé.Kult--5 film és sorozat, amit vétek lenne kihagynod júliusbanhttp://www.life.hu/kult/20180716-filmajanlo-juliusra.htmlRovatunkban időről időre összegyűjtjük azokat a mozis és televíziós bemutatókat, amik a legfontosabb eseménynek számítanak, és amiket szerintünk mindenképp érdemes lesz megtekinteni olvasóinknak az adott hónapban. Jöjjenek hát július ajánlott filmjei és sorozatai! KultOrigo49 éves korában elhunyt Annabelle Neilson modellhttp://www.life.hu/kult/20180717-49-eves-koraban-elhunyt-annabelle-neilson-modell-nat-rothschild-exfeleseg.html49 éves korában elhunyt Annabelle Neilson. A modell holttestére otthonában találtak rá. Kult--Meghalt a neves rendező, Stan Dragotihttp://www.life.hu/kult/20180717-meghalt-a-neves-rendezo-stan-dragoti.htmlElhunyt a neves rendező, Stan Dragoti, akinek nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Magas barna férfi felemás cipőben. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.