Törőcsik Mari már nem akar színpadra állni, utolsó interjúját adta

betegség interjú színház idős Törőcsik Mari kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utolsó nyilatkozatára készül Törőcsik Mari. A színésznő azt mondta: már nem akar többé színpadra állni. 

Törőcsik Mari utolsó interjúját adta a Nők Lapjának. A cikket a Blikk szemlézte.

"Locsogtam egész életemben, ha kellett, ha nem, most már itt az ideje, hogy végre befogjam a számat. Lesz még egy nyilatkozatom, amit már korábban megígértem, egy jótékonysági ügy kapcsán, amit szívesen vállaltam, támogatok, és gondoltam, magának, aki ezer éve a barátom, adok még egy utolsó interjút, de ezzel, legalábbis jó időre, be is fejeztem... Ez lesz az utolsó..." - mondta a Nők Lapjának a Nemzet Színésze.

Törőcsik Mari ismét nincs jól Forrás: Filmteam

Bár úgy gondolta, hogy szeptemberben visszatér a színpadra, úgy tűnik, ez mégsem lesz lehetséges.

"Nem biztos, hogy szükség van még rám. Meg tudja, attól is függ, hogy milyen állapotban leszek, hogy méltóképpen tudom-e képviselni azt a színvonalat, amit elvárnak tőlem, amit elvárok, amit az elmúlt évtizedek során folytonosan megköveteltem magamtól, és amiből nem vagyok hajlandó engedni" - nyilatkozta Törőcsik Mari, akinek egészségével ismét problémák vannak.

Ezek szavak tiltottak az angol királyi családbanhttp://www.life.hu/kult/20180718-ezek-szavak-tiltottak-az-angol-kiralyi-csaladban.htmlBizonyára még mindig sokat kell tanulnia Sussex hercegnéjének, azaz Meghan Markle-nek, ami az etikettet illeti. Tudni lehet például azt is, hogy a királyi családban vannak olyan szavak, amelyeket nem mondanak ki. Kult--Meghalt Kertész Zsolt magyar színészhttp://www.life.hu/kult/20180718-meghalt-kertesz-zsolt-magyar-szinesz-akit-eveken-at-lathatott-a-kozonseg-a-moricz-zsigmond-szinhaz.htmlMeghalt Kertész Zsolt, a Nyíregyházi Színház művésze. A színész alámerült a Tisza vizében, és nem bukkant fel többé.Kult--5 film és sorozat, amit vétek lenne kihagynod júliusbanhttp://www.life.hu/kult/20180716-filmajanlo-juliusra.htmlRovatunkban időről időre összegyűjtjük azokat a mozis és televíziós bemutatókat, amik a legfontosabb eseménynek számítanak, és amiket szerintünk mindenképp érdemes lesz megtekinteni olvasóinknak az adott hónapban. Jöjjenek hát július ajánlott filmjei és sorozatai! KultOrigo49 éves korában elhunyt Annabelle Neilson modellhttp://www.life.hu/kult/20180717-49-eves-koraban-elhunyt-annabelle-neilson-modell-nat-rothschild-exfeleseg.html49 éves korában elhunyt Annabelle Neilson. A modell holttestére otthonában találtak rá. Kult--Meghalt a neves rendező, Stan Dragotihttp://www.life.hu/kult/20180717-meghalt-a-neves-rendezo-stan-dragoti.htmlElhunyt a neves rendező, Stan Dragoti, akinek nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Magas barna férfi felemás cipőben. Kult--Elhunyt Frank Sinatra első felesége, Nancy Sinatrahttp://www.life.hu/kult/20180716-elhunyt-frank-sinatra-elso-felesege-nancy-sinatra.htmlFrank Sinatra énekes, színész 1939-ben vette el Nancy Barbatot, akit már Nancy Sinatra néven ismert meg a világ. A színész felesége a napokban hunyt el, 101 éves volt. Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.