Elhunyt Frank Sinatra első felesége, Nancy Sinatra

halál Frank Sinatra család tragédia öregség Nancy Sinatra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Frank Sinatra énekes, színész 1939-ben vette el Nancy Barbatot, akit már Nancy Sinatra néven ismert meg a világ. A színész felesége a napokban hunyt el, 101 éves volt. 

"Édesanyám békében távozott" - írta Twitter-posztjában anyja haláláról Frank és Nancy Sinatra lánya, Nancy Sinatra. Azt is leírta, hogy édesanyja áldás volt az életében.

A színész és énekes Frank Sinatra 1939-ben vette el Nancy Barbatot New Jersey-ben, akitől három gyermeke született: Nancy, Frank Jr. és Tina. A CNN szerint a pár még akkor kezdtek randevúzni, amikor Nancy tinédzser volt. Házasságkötésük után Nancy titkárnőként dolgozott, amíg férje beindította karrierjét.

1951-ben váltak el. Nancy Sinatra 101 évet élt.

Frank Sinatra, ifjabb Frank Sinatra és Nancy Sinatra Forrás: Getty Images/2003 Getty Images/Fotos International
10 éve halt meg Kolonics György, olimpiai és világbajnok magyar kenushttp://www.life.hu/kult/20180716-10-eve-halt-meg-kolonics-gyorgy-olimpiai-es-vilagbajnok-magyar-kenus.htmlTegnap volt pontosan 10 éves, hogy 2008. július 15-én meghalt Kolonits György. Halálával hatalmas veszteség érte a magyar sportvilágot. KultKosztolányi Dezső felesége levélben küldte el férje szeretőjét melegebb égtájakra: belevaló nő volthttp://www.life.hu/kult/20180715-kosztolanyi-dezso-felesege-levelben-kuldte-el-ferje-szeretojet-melegebb-egtajakra.htmlMicsoda harcos amazon: Kosztolányi Dezső felesége levélben küldte el melegebb éghajlatra férje szeretőjét. Levél 1935-ből.KultOrigoMeghalt Christine Nöstlinger írónőhttp://www.life.hu/kult/20180714-meghalt-christine-nostlinger-irono.htmlKiadója jelentette be, hogy 81 éves korában elhunyt Christine Nöstlinger írónő. Halála előtt nem sokkal bejelentette: nem ír több könyvet, mert már nem érti ezt a világot. Kult--Kudlik Júlia ma 73 éves, így festett pályája elejénhttp://www.life.hu/kult/20180714-kudlik-julia-ma-72-eves-igy-festett-palyaja-elejen.htmlEgy ország kedvence volt és még ma is sokan szeretik Kudlik Júlia újságíró, televíziós műsorvezető, bemondót. A közkedvelt személyiség szombaton ünnepli 73. születésnapját. Kult--Nagy Sándor sírját találhatták meg régészek Egyiptombanhttp://www.life.hu/kult/20180713-nagy-sandor-sirjat-talalhattak-meg-regeszek-egyiptomban.htmlNem mindennapi felfedezést tettek a régészek: Nagy Sándor sírját találhatták meg Egyiptomban. Arra készülnek, hogy felnyitják a gránitból készült szarkofágot. Egy mellszobor is volt a sírban. Kult--Egy kövér macskát tesznek a világ leghíresebb festményeirehttp://www.life.hu/kult/20180712-egy-kover-macskat-tesznek-a-vilag-leghiresebb-festmenyeire.htmlHa imádod a művészetet, de a titkos szenvedélyeid közé tartozik a macskás képek és videók nézegetése, akkor a következő galériánkat neked találtuk ki. A FatCatArt ugyanis egy kövér macskát tesz a világ leghíresebb festményeire, nagyon vicces a végeredmény. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.