Kudlik Júlia ma 73 éves, így festett pályája elején

Forrás: MTI/Komka Péter -
műsorvezető újságíró Delta Kudlik Júlia bemondó születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ország kedvence volt és még ma is sokan szeretik Kudlik Júlia újságíró, televíziós műsorvezető, bemondót. A közkedvelt személyiség szombaton ünnepli 73. születésnapját. 

Röpülj, Páva!, Delta, Főzőcske - TV Fazék, Gazdit keresünk: ezek a műsorok mind Kudlik Júlia újságíró, televíziós műsorvezető, bemondó munkájához kötődnek, aki szonbaton ünnepli 73. születésnapját.

Jó ideje eltűnt a képernyőkről, manapság inkább csak fellépéseket vállal, mégis nagyon sokan emlékeznek rá és szeretik ma is. Sokan fel tudják még idéznéi például azt, hogy a Szomszédok című ikonikus sorozat egyik epizódjában is feltűnt, szintén tévébemondóként. A Delta című műsor tudományos híradó vezetésével 1965-ben bízták meg, mi is innen kerestünk egy fotót, hogy felelevenítsük, hogyan festett pályája elején a népszerű tévés.

Kudlik Júlia pályája kezdetén a Delta című tudományos híradó stúdiójában 1970-ben Forrás: Fortepan/Rádió és Televízió Újság/1970

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.