Gömöri András Máté Rómeó és Júlia Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gömöri András Máté neve szinte összeforrt Benvólió karakterével. A színész 2013-óta játszotta ezt a szerepet az Operettszínház Rómeó és Júlia előadásaiban. Most, mivel a darab lekerül a teátrum repertoárjáról, búcsúzik karakterétől. 

"Levél Benvóliónak
Barátom!
A miénk egy igazi barátság. Volt hogy imádtuk egymást és olyan is előfordult hogy a fenébe kívántuk a másikat, de a részemmé váltál és remélem én is hozzá tettem valamit a te egészedhez. Volt idő hogy csak a nézőtérről, vagy (már) a színpadról figyeltem hogyan játszol a barátaiddal, de már akkor is akartalak ismerni. Aztán 2013-ban bemutattak minket egymásnak... Nagy csörte volt! Sokat cívódtunk és sokat nevettünk! Kicsit veled együtt nőttem fel én is, és sokan mások is! Köszönöm neked azt a sok gyönyörű és elvehetetlen pillanatot, és hogy a legenda részévé válhattam. Talán itt az ideje egy szépítő alvásnak, és ha felébredsz, én (így vagy úgy) ott leszek Barátom! Köszönöm mindenkinek, akit illet, hogy megismerhettelek!
Aludj jól!
Gömöri András Máté" - írta karakterének.

Így néz ki a színészlegenda, Bud Spencer sírjahttp://www.life.hu/kult/20180520-igy-nez-ki-a-szineszlegenda-bud-spencer-sirja.htmlVirágokkal, mécsesekkel és kedvenc ételével, babkonzervekkel emlékeznek Bud Spencerre a rajongók. KultOrigoElhunyt Tom Wolfehttp://www.life.hu/kult/20180516-elhunyt-tom-wolfe-iro-88-eves-volt.htmlÉletének 88. évében meghalt Tom Wolfe amerikai újságíró, író. Kult--Fábián Juli emlékére posztolt közös képet Tóth Verahttp://www.life.hu/kult/20180430-fabian-juli-emlekere-posztolt-kozos-kepet-toth-vera-majus-6-emlekkoncert.htmlTóth Vera egy tavalyi fotót posztolt az Instagramon.KultOrigoMeghalt Kalasala Babu, indiai televízióshttp://www.life.hu/kult/20180516-meghalt-kalasala-babu-indiai-televizios-muvesz.htmlMeghalt a népszerű indiai színész Kalasala Babu. A 67 éves művész régóta betegeskedett. Kult--Eurovíziós Dalfesztivál: nagy meglepetést okozhat az AWShttp://www.life.hu/kult/20180512-eurovizios-dalfesztival-nagy-meglepetest-okozhat-az-aws.htmlKét héttel ezelőtt a fogadóirodák még a 31-ik helyre várták az AWS produkcióját,azóta azonban 16 helyet javítva most már a 15-16. helyre várják a döntőben a Viszlát nyár!-t KultOrigoAz egykori eurovíziós nyertes, Alexander Rybak véleménye a magyar AWS-rőlhttp://www.life.hu/kult/20180509-az-egykori-eurovizios-nyertes-alexander-rybak-velemenye-a-magyar-awsrol.htmlNorvégia eddig 56 alkalommal indult az Eurovízión, ebből háromszor nyertek is, legutóbb a Magyarországon is rendszeresen koncertező Alexander Rybak, aki hatalmas rekorddal lett első 2009-ben. Idén újra versenyez az énekes, akit a Life.hu a győzelem titkáról faggatott, de az is kiderült, hogy az amúgy komolyzenész Alexander miként vélekedik a magyar metálról. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.