Tóth János sorozat tévé werk szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu a Tóth János című sorozat forgatásán járhatott, ahol a főszereplő színészek meséltek a forgatási élményeikről, valamint néhány emlékezetes kulisszáról.

Vegetáriánusként nyers húsba harapni? Seggvakarás szak az egyetemen? Három diplomával eladó egy gyorsétteremben? Bizonyíts a vécében! Hogy mit jelent ez? Nézd meg az alábbi videóban:

Főszereplők mesélnek a hamarosan mozikba kerülő Nyitva című filmrőlhttp://www.life.hu/kult/20180516-nyitva-cimu-film-forgatasan-jartunk.htmlA XXI. század párkapcsolati buktatói - női szemmel. Ezt a kérdéskört próbálja fejtegetni a Nyitva című film témája, amely nemsokára a hazai mozikban lesz látható. KultOrigoPünkösdi programajánló http://www.life.hu/kult/20180517-punkosdi-programajanlo-majus.htmlMotoros találkozó, palacsinta fesztivál, utcazene fesztivál - a legszuperebb programok várnak rád. Megmutatjuk, hol és mikor. KultOrigo65 éves lett a legsármosabb James Bond: Pierce Brosnan legfontosabb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20180515-65-eves-lett-pierce-brosnan-legismertebb-filmejei-ezek.htmlA mai napon ünnepli 65. születésnapját őfelsége egykori titkosügynöke, a sármos ír szívtipró, Pierce Brosnan, aki azért James Bondon kívül is tekintélyes filmes karriert mondhat magáénak: videós összeállításunk a bizonyíték! KultOrigoA Nyitva című film szereplői intim titkaikról meséltekhttp://www.life.hu/kult/20180515-nyitva-cimu-film-werkvideo.htmlHamarosan a mozikba kerül a legújabb magyar, egész estés film, Nyitva címmel. Ennek kapcsán a filmben főszerepet kapó Jordán Adéllal, Radnay Csillával, Brasch Bencével, Kovács Lehellel beszélgettünk. KultOrigo60 éves lett a szexszimbólum filmsztár: Michelle Pfeiffer legfontosabb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20180430-60-eves-lett-michelle-pfeiffer-legfontosabb-szerepei.htmlÁprilis 29-én ünnepli hatvanadik születésnapját a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik első számú hollywoodi női sztárja és szépségideálja, a porcelánbőrű és igéző kisugárzású Michelle Pfeiffer. Az utóbbi években új típusú szerepekben magát újra kitaláló színésznőt a legemlékezetesebb filmjeivel ünnepeljük. Kult--Méhes Krisztián: a férfi, aki ha tehetné, azonnal indulna a Marsra - interjúhttp://www.life.hu/kult/20180419-interju-mehes-krisztiannal-a-mars-expedicio-kapcsan.htmlKözgazdász, informatikus, üzletember, főiskolai oktató, kétkötetes szerző. Hobbiból tizenöt éve minden decemberben fürdőruhára vetkőzik, jótékonysági kocogást szervez Budapesten, melynek nevezési díjaiból társaival rászoruló alapítványokat támogatnak. Nem riad vissza a veszélyektől, siklóernyősként két komoly zuhanást is túlélt. Igazi színes egyéniség, aki 42 évesen gyermekkori álmát sem adta fel: szeretne eljutni egy távoli bolygóra, ezért jelentkezett korábban a Mars One expedícióba, s bár az előválogatón nem jutott tovább, egy újbóli lehetőségre ismét igent mondana. Ő Méhes Krisztián, akivel Kövesdi Réka beszélgetett. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.