Tordai Teri Kossuth-díjáról nyilatkozott

Fotó: Mudra László - Origo -
Tordai Teri színésznő Kossuth-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jászai Mari-díjas színművész, kiváló és érdemes művész, Tordai Teri a naivaszerepektől az összetett ábrázolást igénylő karakterekig terjedő nagyívű művészi pályafutása, egyedülálló színpadi eleganciát tükröző előadóművészete, a kiváló humor mellett mély drámaiságról is árulkodó jellemformálásai elismeréseként kapta meg a Kossuth-díjat. A művésznő a díjátadón a Life.hu-nak mesélt a díjjal kapcsolatos érzéseiről.

Meghalt Nokie Edwards, gitáros és basszusgitáros, a The Ventures alapító tagjahttp://www.life.hu/kult/20180314-meghalt-nokie-edwards-gitaros-es-basszusgitaros-a-the-ventures-alapito-tagja.htmlA 83 éves zenész hétfőn hunyt el, miután fertőzést kapott egy decemberi műtét után - közölte a menedzsmentje. Kult--Meghalt Stephen Hawking http://www.life.hu/kult/20180314-meghalt-stephen-hawking-76-eves-brit-elmeleti-fizikus.htmlMeghalt Stephen Hawking világhírű brit elméleti fizikus. A 76 éves tudós szerdára virradóra hunyt el cambridge-i házában. Kult--Elhunyt Kallós Zoltán erdélyi néprajzkutatóhttp://www.life.hu/kult/20180214-elhunyt-kallos-zoltan-erdelyi-neprajzkutato-tudos.htmlÉletének 92. évében, szerdán délután elhunyt Kallós Zoltán, a magyar néprajzkutatás kiemelkedő alakja.Kult--Tahi Tóth László öccse mesélt a színész utolsó heteirőlhttp://www.life.hu/kult/20180224-tahi-toth-laszlo-occse-meselt-a-szinesz-utolso-napjairol-kiujult-az-agydaganata.htmlHosszú betegség után február 22-én, csütörtökön otthonában elhunyt Tahi Tóth László Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész. A szanész utolsó napjairól testvére, tahi-Tóth Gábor beszélt. KultFotó: Mudra László - OrigoMeghalt Jóhann Jóhannsson zeneszerzőthttp://www.life.hu/kult/20180211-meghalt-johann-johannsson-zeneszerzo-berlinben.htmlHoltan találták Berlinben a népszerű zeneszerzőt,halálának oka egyelőre ismeretlen.Kult--Ők jutottak tovább A Dal 2018 első elődöntőjébőlhttp://www.life.hu/kult/20180211-ok-jutottak-tovabb-a-dal-2018-elso-elodontojebol-danielfy-gergely-lett-az-ev-felfedezettje.htmlA Dal első elődöntőjéből négyen jutottak a fináléba. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.