Hosszú betegség után elhunyt Áts Gyula színész

Áts Gyula színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Hosszan tartó súlyos betegség után, 78 éves korában meghalt Áts Gyula, Jászai Mari-díjas színész, a Győri Nemzeti Színház Örökös Tagja. Emlékét szívünkben őrizzük" - áll a Győri Nemzeti Színház honlapján.

Áts Gyula 1970 és 1973 között a kecskeméti Katona József Színházban játszott, majd 1978-ig a Békés Megyei Jókai Színház tagja volt. 1978-tól először a győri Kisfaludy Színházhoz szerződött, majd 1992-től az egri Gárdonyi Géza Színház tagja lett.

Meghalt Nokie Edwards, gitáros és basszusgitáros, a The Ventures alapító tagjahttp://www.life.hu/kult/20180314-meghalt-nokie-edwards-gitaros-es-basszusgitaros-a-the-ventures-alapito-tagja.htmlA 83 éves zenész hétfőn hunyt el, miután fertőzést kapott egy decemberi műtét után - közölte a menedzsmentje. Kult--Michael Caine 85 éves: minden idők egyik legnagyobb angol színészének legfontosabb szerepei http://www.life.hu/kult/20180314-michael-caine-85-eves-legfontosabb-szerepei.htmlA mai napon ünnepli jubileumi születésnapját Sir Maurice Joseph Micklewhite, akit a világ csak Michael Caine-ként ismer, és tart az egyik elsőszámú angol színésznek a hatvanas évek óta. Öt különböző évtizedben is Oscarra jelölték, temérdek emlékezetes alakítás fűződik a nevéhez - megkíséreltük összeválogatni a legfontosabbakat. KultOrigoMeghalt Stephen Hawking http://www.life.hu/kult/20180314-meghalt-stephen-hawking-76-eves-brit-elmeleti-fizikus.htmlMeghalt Stephen Hawking világhírű brit elméleti fizikus. A 76 éves tudós szerdára virradóra hunyt el cambridge-i házában. Kult--Szívelégtelenség következtében elhunyt a népszerű rapper, Craig Mackhttp://www.life.hu/kult/20180313-szivelegtelenseg-kovetkezteben-elhunyt-a-nepszeru-rapper-craig-mack.html46 évesen elhunyt az ismert amerikai rapper, Craig Mack. Halálát szívelégtelenség okozta. KultOrigoMeghalt Egervári Klára színésznő, 82 éves volthttp://www.life.hu/kult/20180313-meghalt-egervari-klara-szineszno-82-eves-volt.htmlElhunyt a legendás Egervári Klára magyar színésznő, érdemes művész, Aase-díjas, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház örökös tagja. Mindenki Egérkéje 82 éves volt. Kult--Nem ismerték fel Rudolf Pétert a díjátadón: másként nézett ki a filmbenhttp://www.life.hu/kult/20180313-nem-ismertek-fel-rudolf-petert-a-dijatadon-maskent-nezett-ki-a-filmben.htmlA 3. Magyar Filmdíj gálaestjén Rudolf Péter vehette át a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat, de nemcsak itthon, Berlinben is elismerték az 1945 című filmet, és a benne játszó színészt, ennek ellenére elmaradtak a gratulációk. Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.