Meghalt Egervári Klára színésznő, 82 éves volt

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál Egervári Klára színház színész tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt a legendás Egervári Klára magyar színésznő, érdemes művész, Aase-díjas, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház örökös tagja. Mindenki Egérkéje 82 éves volt. 

Életének 82. évében hunyt el Egervári Klára magyar színésznő, érdemes művész, Aase-díjas, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház örökös tagja, mindenki Egérkéje.

A színésznő több mitn 100 színdarabban játszott, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház Facebook-posztjában tudatta a halálhírt.

Megvannak a jelöltek: ők kaphatják idén a Televíziós Újságírók Díjáthttp://www.life.hu/kult/20180313-megvannak-a-jeloltek-ok-kaphatjak-iden-a-televizios-ujsagirok-dijat.htmlBejelentették a Televíziós Újságírók Díja jelöltjeit. A vezető televíziós szakújságírókból álló zsűri közzé tette a kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség vagy produkció nevét. 2017 „Legjobb női műsorvezetője" lehet Borbás Marcsi, Lilu és Ördög Nóra. KultOrigoNem ismerték fel Rudolf Pétert a díjátadón: másként nézett ki a filmbenhttp://www.life.hu/kult/20180313-nem-ismertek-fel-rudolf-petert-a-dijatadon-maskent-nezett-ki-a-filmben.htmlA 3. Magyar Filmdíj gálaestjén Rudolf Péter vehette át a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat, de nemcsak itthon, Berlinben is elismerték az 1945 című filmet, és a benne játszó színészt, ennek ellenére elmaradtak a gratulációk. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoEnyedi Ildikó filmje, a Testről és lélekről újabb elismerést kapotthttp://www.life.hu/kult/20180312-enyedi-ildiko-filmje-a-testrol-es-lelekrol-ujabb-elismerest-kapott.htmlA Kincsem közönségdíjat, a Testről és lélekről pedig a legjobb játékfilm díját kapta meg a 3. Magyar Filmdíj gálaestjén. 23 kategóriában díjazták a legjobbakat. Kult--Meghalt a német színészlegenda, Siegfried Rauchhttp://www.life.hu/kult/20180312-meghalt-a-nemet-szineszlegenda-siegfried-rauch.htmlEgy szerencsétlen baleset következtében halt meg a német színészlegenda Siegfried Rauch. A 85 éves sztár lezuhant a lépcsőről. Kult--Történelmi és kortárs női példaképekről mintázta új babáit a Mattelhttp://www.life.hu/kult/20180309-tortenelmi-es-kortars-noi-peldakepekrol-mintazta-uj-babait-a-mattel.htmlSportolók, művészek és felfedzők is vannak azok között a kortárs és történelmi női példaképek között, akikről legújabb Barbie babáit mintázta a Mattel. KultOrigoMúlt és jelen keveredik össze Cesar Santos montázsainhttp://www.life.hu/kult/20180309-mult-es-jelen-keveredik-ossze-cesar-santos-montazsain-muveszet.htmlMúlt és jelen olvad össze Cesar Santos montázsain, amelyek garantáltan levesznek a lábukról minden műkedvelőt. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.