Meghalt a német színészlegenda, Siegfried Rauch

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál Siegfried Rauch gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szerencsétlen baleset következtében halt meg a német színészlegenda Siegfried Rauch. A 85 éves sztár lezuhant a lépcsőről.

Siegfried Rauch egy baleset következtében távozott az élők sorából: a 85 éves színész leesett a lépcsőn a Münchentől délre, Untersöcheringben lévő otthonában. A tragikus balesetről szóló médiaértesüléseket a rendőrség is megerősítette hétfőn hajnalban.

Elhunyt a német színészlegenda Forrás: http://drpatrickomalley.com

A színész több filmben és sorozatban is játszott, az áttörést annak idején az autóverseny világában játszódó, Le Mans című 1971-es film hozta meg, és emlékezetes alakítást nyújtott a Nem kell mindig kaviár című 1973-es sorozatban is, ám

az igazi ismertséget az Álomhajó című romantikus sorozat hozta meg neki,

amelyben 14 éven át alakította az egyik fő- és állandó szereplőt, a világot járó luxushajó kapitányáét. Élete utolsó tíz évében szerepet kapott A hegyi doktor című tv-sorozat újabb szériájában, A hegyi doktor - Újra rendelben Roman Melchinger orvos szerepében - írja az MTI.

Történelmi és kortárs női példaképekről mintázta új babáit a Mattelhttp://www.life.hu/kult/20180309-tortenelmi-es-kortars-noi-peldakepekrol-mintazta-uj-babait-a-mattel.htmlSportolók, művészek és felfedzők is vannak azok között a kortárs és történelmi női példaképek között, akikről legújabb Barbie babáit mintázta a Mattel. KultOrigoMúlt és jelen keveredik össze Cesar Santos montázsainhttp://www.life.hu/kult/20180309-mult-es-jelen-keveredik-ossze-cesar-santos-montazsain-muveszet.htmlMúlt és jelen olvad össze Cesar Santos montázsain, amelyek garantáltan levesznek a lábukról minden műkedvelőt. KultOrigoMata Haritól a Vörös verébig: a filmvászon legdögösebb kémnőihttp://www.life.hu/kult/20180308-a-filmvaszon-legdogosebb-kemnoi.htmlMárcius eleje óta játsszák a mozik a nagyrészt Magyarországon forgatott Vörös veréb című filmet, amiben Jennifer Lawrence alakít szexi orosz kémet, sőt kettős ügynököt. A film kapcsán listára gyűjtöttük a nemzetközi hírszerző szakma legjelesebb női képviselőit, a mozitörténelem kezdeteitől napjainkig. KultOrigoElhunyt M. Szabó Imre magyar műsorvezető, dokumetumfilmeshttp://www.life.hu/kult/20180308-elhunyt-m-szabo-imre-magyar-musorvezeto-dokumetumfilmes.htmlMárcius 6-án elhunyt M. Szabó Imre, egykori műsorvezető, újságíró, dokumetumfilmes. 77 éves volt. Halálhírét fia közölte a Demokrata.hu-val. KultThinkstockBenkő László törött bordával is zenélthttp://www.life.hu/kult/20180308-benko-laszlo-torott-bordaval-zenelt.htmlFonogram-díjas lett az Omega együttes, fél évszázados munkájukat életműdíjjal ismerték el. Az együttes legendás zenésze, Benkő László a Life.hu-nak elmondta, hogyan érzi magát most, hogy legyőzte a dagatos betegséget, és arról is mesélt, mi mindenre képes az adrenalin, ami a zenészekben tombol, amikor színpadon állnak. Ő például törött bordákkal fellépett.Kult--Elhunyt Árva Eszter táncos, koreográfushttp://www.life.hu/kult/20180307-elhunyt-arva-eszter-tancos-koreografus.htmlÉletének 75. évében elhunyt Árva Eszter, a Pécsi Balett alapító tagja. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.