Benkő László törött bordával is zenélt

Omega Benkő László életműdíj Fonogram-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fonogram-díjas lett az Omega együttes, fél évszázados munkájukat életműdíjjal ismerték el. Az együttes legendás zenésze, Benkő László a Life.hu-nak elmondta, hogyan érzi magát most, hogy legyőzte a dagatos betegséget,  és arról is mesélt, mi mindenre képes az adrenalin, ami a zenészekben tombol, amikor színpadon állnak. Ő például törött bordákkal fellépett.

Csórics Balázs, a Barátok közt színésze rátalált arra a nőre, aki mellett elengedheti magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180308-csorics-balazs-a-baratok-kozt-szinesze-ratalalt-arra-a-nore-aki-mellett-elengedheti-magat.htmlA Barátok közt színészére, Csórics Balázsra rátalált a szerelem, kedvesével még a középiskolában ismerkedtek meg. Azt mondja, soha nem ment neki a csajozás, Adriennel azonban meg merik mutatni egymásnak lelki sebeiket. TV + SztárokOrigoSzívszorító szavakkal búcsúzott el felesége Tahi Tóth Lászlótólhttp://www.life.hu/sztarok/20180308-szivszorito-szavakkal-bucsuzott-el-felesege-tahi-toth-laszlotol-temetes.htmlSzerdán eltemették Tahi Tóth Lászlót. Megtört felesége szívszorító szavakkal búcsúzott férjétől. TV + SztárokOrigoMeghan Markle már házassága első évében szeretne gyermeket - mondta egy közeli forráshttp://www.life.hu/sztarok/20180308-meghan-markle-mar-hazassaga-elso-eveben-szeretne-gyermeket-mondta-egy-kozeli-forras.htmlÚgy tűnik, hogy Meghan Markle nem várna sokat első gyermekére, hiszen már a nászút alatt szeretne azon dolgozni, hogy minél hamarabb újabb dédunokát adhassanak II. Erzsébet brit királynőnek. TV + Sztárok--Alice Walton a világ leggazdagabb nőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180308-alice-walton-a-vilag-leggazdagabb-noje-forbes-lista.htmlElkészült a világ leggazdagabb embereinek rangsora. A legvagyonosabb nő, Alice Walton a 16. helyen végzett. TV + Sztárok--Megszületett az ítélet Shane Tusup őrjöngésének ügyében: vesztett az amerikai edzőhttp://www.life.hu/sztarok/20180308-megszuletett-az-itelet-shane-tusup-orjongesenek-ugyeben.htmlShane Tusup tavaly áprilisban fenyegette meg edzőtársát, Darren Wardot a debreceni országos bajnokságon, aki bírósághoz fordult. Megszületett az ítélet. TV + SztárokLilu tetováltatott: fotót is mutatott rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180308-lilu-tetovaltatott-fotot-is-mutatott-rola.htmlEgy kokesi babát tetováltatott a karjára Lilu, fotót is mutatott róla. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.