Nehéz helyzet alakult ki a Madách Színházban Ladinek Judit betegsége miatt

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Madách Színház Ladinek Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ladinek Judit lebetegedett, ezért nem tudott színpadra állni pénteken este. Kolléganője, váltótársa Polyák Lilla pedig éppen külföldön turnézott az Operettszínházzal. Sokáig kérdéses volt az előadás sorsa, de Lilla Luxemburgból hazautazott, hogy színpadra álljon.

"Nagyon sajnálom a történteket, de egyszerűen képtelen lettem volna színpadra állni, hiszen alig van hangom. Nagyon-nagyon köhögök és folyamatosan hőemelkedésem van... Volt már olyanra példa hasonló esetben, hogy egy kolleginát megkértek, hogy ugorjon be. Ilyenkor az történik, hogy a színésznő megkapja videón az előadást két nappal a darab előtt és éjjel nappal mindenki vele foglalkozik. De ezek olyan halálugrások, amiket senkinek nem kívánok rémálmomban sem! Szerencse, hogy Lilla képes volt ekkora áldozatot hozni az előadásért, ezért nagyon hálás vagyok neki" – mondta Judit a Ripostnak.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Nagyszabású koncerttel emlékeznek meg Fábián Julirólhttp://www.life.hu/kult/20180120-nagyszabasu-koncerttel-emlekeznek-meg-fabian-julirol-palyatarsai.htmlMindenkit megrendített a 37 éves Fábián Juli halála. Az énekesnőt hangja, életvidámsága, küzdeni tudása miatt imádta a közönsége és zenésztársai is, akik most emlékkoncertre készülnek. KultOrigoMeghalt Ujlaky László Jászai Mari-díjas színművészhttp://www.life.hu/kult/20180110-meghalt-ujlaky-laszlo-jaszai-mari-dijas-szinmuvesz.htmlMeghalt Ujlaky László Jászai Mari-díjas színművész, 76 éves volt. KultThinkstockUtoljára lépett színpadra a Rapülőkhttp://www.life.hu/kult/20180101-utoljara-lepett-szinpadra-a-rapulok-igy-elte-meg-geszti-peter.htmlDecember 29-én adták utolsó koncertjüket. Kult--Meghalt Rance Howard színészhttp://www.life.hu/kult/20171126-meghalt-rance-howard-szinesz-89-eves-volt.htmlElhunyt a 89 éves színész Rance Howard. Filmekből és sorozatokból is ismerhetjük a nevét, még a halála előtt is több produkcióban forgatott. KultOrigoMeghalt Benes József Munkácsy Mihály-díjas festő- és grafikusművészhttp://www.life.hu/kult/20171126-meghalt-benes-jozsef-munkacsy-mihaly-dijas-festo-es-grafikusmuvesz.htmlSokan gyászolják a neves festő- és grafikusművészt, Benes Józsefet. Kult--Mariah Carey dala vezeti a karácsonyi dalok listájáthttp://www.life.hu/kult/20171224-mariah-carey-dala-vezeti-a-karacsonyi-dalok-listajat-2017.html2017-ben Mariah Carey visszahódította trónját a karácsonyi dalok között. Tavaly Justin Bieber ugyan beelőzte a YouTube-on, de idén a videómegosztón és a Spotifyon is Carey dala nyert.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.