Rendhagyó Valentin-napi program: szakíts

"Forrás: Shutterstock " -
Valentin nap szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meguntad a kapcsolatodat, de nem tudod, hogyan tudasd a másikkal? Íme egy remek alkalom a szakításra. Adj élményt Valentin-napon és hagyd faképnél.

A szerelmesek ünnepét rengetegen utasítják el vagy azért, mert nekik nincs kivel ünnepelni, vagy azért, mert éppen van, de az nem az igazi. Erre találták ki azt a rendhagyó Vanetin-napi programot, ami után már nem lesz ugyanaz ez az "ünnep": szakíts a Toldi moziban. Ha eddig nem szedted össze a bátorságodat, hogy búcsút ints, vagy ha amúgy is egyedül töltenéd a páros napot, akkor ott a helyed: ki tudja, akár még egymásra is találhatnak a magukra hagyottak.

Szakíts Valentin-napon "Forrás: Shutterstock "

"Lesz szakító fal, zsepi, csoki, szakítós számok, egy magányos sarok, ahol sírhatsz egyedül" - invitálják a program szervezői a magányos, vagy párban élő, de szakítani akaró embereket. Világos, hogy mindenre gondoltak, a hangulatfelelősöket is nagy gonddal válogatták össze.

  • DJ Lógsz Pénzzel
  • DJ még szeretlek, de már nem úgy
  • DJ maradjunk barátok
  • DJ rád nincs időm
Elhunyt Edwin Hawkins, az Oh Happy Day énekesehttp://www.life.hu/kult/20180116-elhunyt-edwin-hawkins-az-oh-happy-day-enekese.html74 éves korában hunyt el Edwin Hawkins, a Grammy-díjas énekes, akinek az egyik legismertebb dala az Oh Happy Day című szám volt. Kult--Póker, rulett, játékbarlangok: a legizgalmasabb filmek a szerencsejátékokról http://www.life.hu/kult/20180110-a-legizgalmasabb-filmek-a-szerencsejatekokrol.htmlJanuár elején került a mozikba az Elit játszma, melyben Jessica Chastain hollywoodi pókerkirálynőt alakít — ennek apropóján pedig úgy éreztük, épp itt az ideje listára gyűjtenünk a legfontosabbnak tartott és kedvenc szerencsejátékos filmjeinket. KultOrigoMi vár ránk idén a moziban? Ezeket a filmeket várjuk legjobban 2018-bólhttp://www.life.hu/kult/20180109-2018-as-filmvalogatas-a-mozibol.htmlHa már néhány napja számba vettük az előző év filmkedvenceit, itt az ideje az előretekintésnek is - főleg, hogy 2018 izgalmas évnek ígérkezik a moziban, már az első heteiben is. Így hát listára gyűjtöttük azokat a (lehető legkülönfélébb) filmeket, amik kedvéért mi biztosan be fogunk ülni idén a nézőtérre, és azt is megmondjuk, melyikre miért lesz érdemes. KultOrigoGolden Globe: Különleges vendéggel érkezett Meryl Streephttp://www.life.hu/kult/20180108--kulonleges-vendeggel-erkezett-meryl-streep-a-golde-globe-galara.htmlMeryl Streep egy igazán különleges vendéggel érkezett a 2018-as Golden Globe-gálára. Mutatjuk a képet! Kult--Kvíz! Felismered a régi mesekönyveket a borítóikról?http://www.life.hu/kult/20171215-ezeket-a-regi-mesekonyveket-biztosan-imadtad.htmlEmlékszel még a 80-as évek kedvenc mesekönyveire? Arra az időszakra, amikor a gyerekeket még lekötötték a diafilmek, és az izgalmas esti mesekönyvek? Mennyire emlékszel a borítókra? Most letesztelheted a tudásodat. KultOrigo5 színésznő, akik nem csak a kamera mögött sikeresekhttp://www.life.hu/kult/20171221-ot-szineszno-akik-nem-csak-a-kamera-mogott-sikeresek.htmlMi a közös Katharine McPhee-ben, Jennifer Lopezben, Mandy Moore-ban, Selena Gomezben és Leighton Meesterben? 5 tehetséges színésznő, akik amellett, hogy gyönyörűek és tehetségesek, a filmvászon mellett a színpadon is nagy sikereket érnek el a hangjukkal. Összeállításunkból most megtudhatod, hogyan küzdötték fel magukat Hollywood tündöklő egére. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.