Elhunyt Dave Sinclair, énekes

Forrás:Tóth Fruzsina -
halál szívroham Dave Sinclair zenész énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen váratlanul hunyt el Dave Sinclair, híres énekes. 

Életét vesztette Dave Sinclair, énekes. A 31 éves zenész múlthét kedden szívrohamot kapott, ezt követően hunyt el. Már csak a holttestére bukkantak rá az otthonában, nem tudták megmenteni.

A fiatal férfi családja mély fájdalommal áll a tragédiával szemben, az édesanyja nem is tudja megérteni, hogy történhetett ez meg:

"A mi családunkban mindenki közeli viszonyt ápol a többiekkel, ezért mindenkit ledöbbentett Dave halála. Nem tudom szavakba önteni azokat az érzéseket, amelyeket neki köszönhetek, mióta csak megszületett. Mindennap ezekre fogok gondolni míg élek, ugyanis ő volt a szikra sokunk életében."

Sinclair olyan bandák élén állt, mint a Mother vagy a GST Cardinals. A család, a zenésztársak és a rajongók fájó szívvel búcsúznak tőle - írta meg a Mirror.

Meghalt a brazilok magyar származású színésznője, Eva Todorhttp://www.life.hu/kult/20171211-meghalt-a-brazilok-magyar-szarmazasu-szinesznoje-eva-todor.htmlMeghalt Eva Todor, a a brazil színházi világ híres dívája.Kult--Elhunyt Albert Gábor, magyar íróhttp://www.life.hu/kult/20171208-elhunyt-albert-gabor-iro.htmlÉletének 88. évében elhunyt a Kossuth-díjas magyar író, Albert Gábor. Kult--Elhunyt idősebb Dárdai Pál http://www.life.hu/kult/20171208-eletet-vesztette-idosebb-dardai-pal.htmlÉletét vesztette a híres magyar futballedző edző, Dárdai Pál. Az egész ország gyászolja. Kult--Múlt és jelen olvad össze ezeken a csodás ünnepi fotókonhttp://www.life.hu/kult/20171208-mult-es-jelen-olvad-ossze-ezeken-a-csodas-unnepi-fotokon-galeria.htmlMindig nagyon érdekesek a múlt és jelen fotóiból készült montázsok, de a következők egészen különlegesek: a karácsony hangulata elevenedik meg rajtuk. Kult--Programajánló december elejérehttp://www.life.hu/kult/20171205-programajanlo-december-elejere-8-atol.htmlÖsszegyűjtöttük a legkülönlegesebb programokat, amelyeken az adventi időszakban részt vehetsz. KultOrigoMeghalt Johnny Hallydayhttp://www.life.hu/kult/20171206-meghalt-johnny-hallyday.htmlMeghalt Johnny Hallyday francia énekes és színész - tudatta a művész felesége szerdán az AFP francia hírügynökséggel. KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.