Címet kapott a Star Wars-univerzumhoz tartozó Han Solo-film

Star Wars film olo: A Star Wars Story mozi Han Solo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal Han Solóról szóló Star Wars-film végre címet kapott: a produkciót Solo: A Star Wars Story címen forgalmazzák jövőre az észak-amerikai mozikban.

Ron Howard, a film rendezője kedden a Twitteren közzétett videóban árulta el az új film címét. A videón a stáb azt ünnepelte, hogy befejeződött a forgatás. A Star Wars-filmsorozatban Harrison Ford által alakított sármos űrcsempész szerepét az új filmben Alden Ehrenreich játssza.

A filmben, amely még azelőtt játszódik, hogy Han Solo és Chewbacca beállt volna a lázadók közé, Donald Glover látható Lando Calrissian szerepében, továbbá Woody Harrelson, Emilia Clarke és Thandie Newtown is feltűnik a filmvásznon.

Howard a rendezést A Lego-kaland című filmmel sikert aratott Phil Lord és Christopher Miller kettőstől vette át, akik pár hét után megváltak a stábtól. A Solo: A Star Wars Story 2018. május 25-én debütál az észak-amerikai filmszínházakban.

Íme, 2017 legviccesebb esküvői képei: fotókhttp://www.life.hu/kult/20171017-ime-2017-legviccesebb-eskuvoi-kepei.htmlAz esküvői fotók általában romantikusak és könnyfakasztóak, de vannak olyan képek, amik egészen más miatt csalnak könnyeket a szemekbe: íme, a legviccesebb pillanatok a párok nagy napjáról. Kult--Állítják: előkerülhet a Borostyánszoba néhány darabja http://www.life.hu/kult/20171017-lehet-hogy-a-borostyanszoba-nehany-darabjat-talaltak-meg.htmlSzakértők szerint hamarosan előkerülhetnek az egykori Borostányszoba értékes darabjai. Kult--Cher is szerepel a Mamma Mia! folytatásábanhttp://www.life.hu/kult/20171017-cher-is-szerepel-a-mamma-mia-folytatasaban.htmlCher is szerepel a Mamma Mia filmmusical folytatásában. Az Oscar-díjas színésznő, énekesnő a Twitteren közölte a hírt. Kult--Mi történt a Szex és New York sztárjaival? http://www.life.hu/kult/20171016-ez-tortent-a-sorozat-ota-a-szex-es-new-york-sztarjaival.htmlBár a Szex és New York első része óta közel 20 év telt el, ma is az egyik legkedveltebb sorozatok közé tartozik a jelenleg a Sony Max csatornán futó négy New York-i szingli mindennapjainak története. Ki gondolná, hogy a Sarah Jessica Parker és Kim Catrell, azaz Carrie és Samatha megformálói először nemet mondtak a sorozatra? Kult--Lisztháború Spanyolországban: a hatalomátvétel, melynek jótékony célja van: fotóhttp://www.life.hu/kult/20171013-liszthaboru-spanyolorszagban-a-hatalomatvetel-melynek-jotekony-celja-van.htmlEgy spanyol kisvárosban minden évben megrendezik a harcot, melyet liszttel, tojással és színes füstbombával vívnak. Az erről készült fotók első ránézésre olyanok, mintha komoly csatákat vívnának, de igazából ez egy vicces megemlékezés a régmúlt borzalmas eseményeiről. Kult--Miért olyan szerencsétlen nap a péntek 13? http://www.life.hu/kult/20171011-ezert-olyan-szerencsetlen-nap-a-pentek-13.htmlA péntek 13. egy olyan nap, amiről rengeteg sztori és babona kering szerte a világban. Sokan hisznek bennük, és legalább ugyanennyien tartják hülyeségnek, de mégis csak mindenki foglalkozik vele. KultOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.