39 évesen elhunyt a színésznő, Melanie Hughes

halál színésznő Melanie Hughes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Kedves és szelíd lélek volt" – így búcsúzott férje a 39 évesen elhunyt színésznőtől, Melanie Hughes-től. Tragikusan hirtelen távozott a nő, az egész családot megdöbbentette a halála.

Vasárnap, mindössze 39 évesen távozott az élők sorából Melanie Hughes, a családja pedig teljesen összetört. Nem voltak felkészülve erre a veszteségre, teljesen váratlanul érte őket a fiatal, életerős nő halála. A férje szívszorító szavakkal búcsúzott tőle.

39 évesen meghalt a fiatal színésznő Forrás: Thinkstock

Telejesen összetörtünk,

Mirror

Galéria: őszinte illusztrációk a mai világról és társadalomról!http://www.life.hu/kult/20171010-oszinte-illusztraciok-a-mai-vilagrol-es-tarsadalomrol.htmlVáltozik a világ, és változnak az értékek is, de vajon maradt-e még? Brutálisan őszinte illusztrációival igyekszik az emberek szemét felnyitni egy művész, és megmutatni, hogy nem jó úton járunk. Kult--Elhunyt Jimmy Beaumont, világhírű énekeshttp://www.life.hu/kult/20171010-meghalt-jimmy-beaumont-vilaghiru-enekes.htmlElhunyt a világsztár, Jimmy Beaumont zenész-énekes, aki az egykori Skyliners nevű zenekar vezető tagja volt. KultThinkstockCsoda korban élünk: színészek meséltek a színházi darab premierje utánhttp://www.life.hu/kult/20171010-thalia-szinhaz-csoda-korban-elunk-cimu-darabjanak-premierje-utan-a-szineszek-meselnek.htmlAz írók mindig gyanúsak, de ilyen gyanúsak még sohasem voltak... A Thália színház Csoda korban élünk című darabjának premierje után beszélgettünk a színészekkel. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoMeghalt Földi Ottó, a Magyar Rádió bemondójahttp://www.life.hu/kult/20171010-elhunyt-foldi-otto-a-magyar-radio-bemondoja.htmlÉletének 86. életévében elhunty Földi Ottó, a Magyar Rádió bemondója, műsorvezetője.Kult--Mentális zavarok művészi ábrázolása: fotók http://www.life.hu/kult/20171009-igy-neznek-ki-a-mentalis-betegek-egy-muvesz-szerint.htmlDöbbenetes feladatra vállalkozott egy fiatal nő, aki a mentális betegségek világát szerette volna megeleveníteni a maga eszközeivel. Kult--Meghalt Tóth II. József, az Aranycsapat csatárahttp://www.life.hu/kult/20171009-elhunyt-toth-ii-jozsef-az-aranycsapat-csatara.htmlNyolcvannyolc esztendős korában meghalt Tóth II. József világbajnoki ezüstérmes labdarúgó, aki a magyar futball aranykorában 12-szer lépett pályára a válogatottban. Az egykori csatár haláláról a család tájékoztatta a Magyar Labdarúgó Szövetséget. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.