Csoda korban élünk: színészek meséltek a színházi darab premierje után

színház Thália Színház Nagy Viktor Szervét Tibor premier Schell Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az írók mindig gyanúsak, de ilyen gyanúsak még sohasem voltak... A Thália színház Csoda korban élünk című darabjának premierje után beszélgettünk a színészekkel.

Amikor Rákosi elvtárs kedvencét, Sass Tibort felterjeszti Sztálin-díjra, a költővel egy idelátogató olasz riporter készít interjút. A szigligeti alkotóházban mindennek hiba nélkül, terv szerint kell mennie. Csakhogy ellopták a kapucsengőt, rossz helyre kézbesítették a besúgó-jelentést, az államvédelmi kísérő elkallódott útközben... és Sass Tibor halott. Michael Frayn Balmoral című, fergeteges bohózatának magyar változatában mindenki előtt egy kiút marad: hogy más bőrébe bújik. Aki a hulla bőrébe bújik, annak a legnehezebb.

És hogy hogyan élték meg a színdarab premierjét maguk a sztárok, arról az alábbi videóban mesélnek. Schell Judit, Szervét Tibor és Nagy Viktor is elmeséli személyes élményeit:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.