Barbi Benton szerint sokat köszönhetünk Hugh Hefnernek

Forrás: AFP/Staff -
Hugh Hefner Barbi Benton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hefner egyik exe szerint jóval többet köszönhetünk a híres üzletembernek, mint a Playboy magazint. 

Hugh Hefner annak idején egy jól felépített tervvel, és rengeteg munkával futtatta fel a Playboy magazint, ami áttörésnek számított a maga idejében. Neki köszönhetően kerültek szexi fotók az újságokba, és a Playboy Clubok is mind Hefner miatt jöttek létre.

Így néz ki ma Hugh Hefner egykori szerelme Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Barbi Benton, Hugh egyik exe azonban most megszólalt, és elmondta, hogy mi az, amit még 91 évesen elhunyt hírességnek köszönhetünk:

"Nem csak szerette a szép nőket, hanem támogatott is minden nőt, a maga módján. Harcolt azért, hogy megfelelő bánásmódban részesülhessünk, hogy normális, jól fizető állásaink lehessenek. Emellett pedig ő volt az első, aki hajlandó volt beszélni a szexről" - kezdte Barbi.

Íme, egy 1970-ben készült fotó Barbiról és Hughról, amikor még egy párt alkottak Forrás: AFP/Staff

"Korábban mindenki mélyen hallgatott, az asszonyok kötényben ácsorogtak a konyhában, aztán jött Hef, és így szólt: Hé, emberek, a konyhákban ácsorgó nők marha szexik! - ő volt a női test és lélek igazi rajongója. Nem lehetne a hölgyeknek ilyen élete ma, ha Hugh Hefner nem létezett volna" - mondta a 67 éves színésznő a DailyMailnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.