Így szállították el Hugh Hefner holttestét az otthonából, a Playboy Mansionből

holttest Hugh Hefner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Hefner, a Playboy alapítója, amerikai sajtómágnás szerdán hunyt el Los Angeles-i otthonában. Holttestét halála másnapján szállították el a Playboy Mansionből, családja jelenlétében.

Hefner 91 éves korában hunyt el, természetes okok vezettek a halálához. A Playboy-pápa testét szeptember 28-án szállították el otthonából, amit 2016 nyarán már eladott, de azzal a feltétellel, hogy haláláig a házban maradhat.

Hugh Hefner végleg elhagyja a Playboy Mansiont Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Rmcl

A holttestet szállító hosszú, fekete kocsit második felesége és fia kísérte egy külön autóval. Lánya, talpig feketében a villa előtt felsorakozó rendőrökkel beszélt.

A volánnál Kimberly Conrad, Hefner második felesége, mellette közös fiuk, Marston Hefner (a hátsó ülésen valószínűleg Kimberly anyja látható) Forrás: NORTHFOTO/Copyright ¬© 2017 BACKGRID, Inc./Rmcl

Hefner végső nyughelye Merilyn Monroe mellett lesz, a sírhelyet már nyolc évvel ezelőtt megvette magának. Monroe és Hefner között különleges kapcsolat volt, a színésznő segített beindítani a Playboyt, ő volt az első szám címlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.