Elhunyt Tarján Tamás, József Attila-díjas irodalomtörténész, egyetemi tanár, kritikus

halál Tarján Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életének 68. évében elhunyt Tarján Tamás József Attila-díjas irodalomtörténész, egyetemi tanár, dramaturg.

Közösségi oldalán tudatta a hírt a Színházi Kritikusok Céhe, miszerint Tartján Tamás életének 68. évében sajnálatos módon elhunyt.

1973-ban az ELTE magyar-néprajz szakán szerzett diplomát, azóta a Kar Magyar Irodalomtörténeti Intézetének docense és oktatója volt.

Több díjjal is jutalmazták pályafutása alatt, a többi között 1986-ban József Attila-díjat kapott.

Lezuhant egy hídról és elhunyt a színészlegendahttp://www.life.hu/kult/20170925-elhunyt-a-szineszlegenda-lezuhant-egy-hidrol.htmlElhunyt a világsztár: belezuhant egy folyóba.KultThinkstockOtthonában találtak rá holtan Blake Heron színészre - túladagolta magáthttp://www.life.hu/kult/20170910-otthonaban-talaltak-ra-holtan-blake-heron-szineszre.htmlMindössze 35 éves volt Blake Heron, színész - holtan találtak rá otthonában...Kult--Daniel Craig minden idők legnagyobb összegét kapta a Bond szerepérthttp://www.life.hu/kult/20170805-daniel-craig-csucsgazsit-kapott.htmlBár az év elején még azt nyilatkozta Daniel Craig, hogy semmi pénzért nem vállalná újra James Bond szerepét, úgy tűnik mégis van az az összeg... KultOrigoKét fellépő is lemondta az idei Sziget Fesztiválos szerepléséthttp://www.life.hu/kult/20170729-ket-fellepo-sem-jon-a-sziget-fesztivalra-visszamondtak.htmlHamarosan kezdődik az idei Sziget Fesztivál és több ezer ember várja, hogy végre világsztárok hosszú sorát láthassa. Ketten azonban mégsem lépnek fel... KultOrigoKiderült, ki a hibás az Oscar-baki miatthttp://www.life.hu/kult/20170301-oscar-baki-felelose.htmlAz idei Oscar-gálán történt minden idők legdurvább bakija: Warren Beatty és Fay Dunaway rossz kártyát kaptak, így rossz film címét hirdették győztesnek. Végül kínos módon, de kiderült, hogy a Kaliforniai álom helyett a Holdfény nyerte a legjobb film díját idén. Kult--Daniel Craig minden idők legnagyobb összegét kapta a Bond szerepérthttp://www.life.hu/kult/20170805-daniel-craig-csucsgazsit-kapott.htmlBár az év elején még azt nyilatkozta Daniel Craig, hogy semmi pénzért nem vállalná újra James Bond szerepét, úgy tűnik mégis van az az összeg... KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.