természet NASA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes, hogy mikre nem képes a természet. Rá sem lehet ismerni bizonyos helyekre a több évtizeddel korábban készült képek alapján.

Különleges természetfotók kerültek elő a világ minden tájáról, melyeknek köszönhetően mi is láthatjuk, hogy mennyit változott a Föld 100 év alatt. Készültek képek Alaszkáról, Pakisztánról, Kaliforniáról, Arizónáról, az Alpokról, Argentínáról és Brazíliáról is.

A képek több évtized elteltével készültek, esetenként 100 év különbséggel is, de ugyanabban az évszakban. Így láthatjuk igazán, hogy a klímaváltozás, a természeti erők, milyen komoly hatással vannak a földi élet alakulására.

/1709/A_kl_2017912123820

Vedd észre a körülötted élő csodát - Természetfotók!

Ahhoz képest, hogy az emberiség egy része sajnos csupa olyan dolgot tesz, amivel pusztítja a körülötte lévő élővilágot, még mindig lehet látni olyan csodákat, amikről olyan nehéz elhinni, hogy igaziak. Nem beszélve olyan jelenségekről, amelyek számunkra a hétköznapokban semmit sem jelentenek, pedig lenne mit észrevenni magunk körül: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.