Meghalt a híres komikus és színész, Jerry Lewis

Forrás: Photo12/André Crudo/Photo12/Photo12 -
halál Jerry Lewis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
91 éves korában érte a halál Jerry Lewist, aki a 60-as években a vígjátékok királyának számított. A szomorú hírt családja közleményben közölte.

Jerry Lewist mindenki ismerte, és mindenki imádta. A 60-as években a vígjátékok királyának számított a színész, olyan nagyokkal is játszott közös produkciókban, mint Tony Curtis. A színészkedés mellett producerként, rendezőként, forgatókönyvíróként és dalszerzőként is megállta a helyét, de a komikában volt igazi király.

Jerry Lewis 1976-ban Forrás: Photo12/André Crudo/Photo12/Photo12

Dean Martinnal fényes sikereket értek el, a szórakozóhelyektől egészen Hollywoodig jutottak nevettető produkcióikkal. Ezzel kezdődött el Jerry Lewis sikere, aki egyedül is nagyon népszerű volt, legsikeresebb filmjei a Dilidoki, a Lökött londiner, vagy éppen a Boeing Boeing Ez utóbbiban Tony Curtisszel játszott. A sikeres komikust augusztus 20-án, 91 évesen érte a halál, a szomorú hírt családja egy közleményben közölte - írja a Hollywood Reporter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.