Földes Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal ambíciózus rendező-színésznő gyakran oszt meg - főleg a szerepeivel kapcsolatos - tartalmakat a Facebookon. Most is így tett és megmutatta, hogyan festett. 

Tegnapi beugrásom, mint Ramóna a tartalék Halál☠️ azt hiszem, tényleg vége a naiva korszaknak jó volt tegnap Veletek Debrecenben Semmi Konferenciát tartani!

Eszter, Lovasi András felesége és alkotótársa a közös munkáről nemrégiben így nyilatkozott: "A munka és a magánélet szétválasztására nem törekszünk tudatosan, maguktól helyrebillennek a dolgok. Ha például közösen próbálunk, akkor utána az autóban még fél órán át arról van szó, míg visszazökkenünk magunkba, ennek van egy természetes dinamizmusa".

Hatalmas ingyenes show zárja a nyári vizes világbajnokságokathttp://www.life.hu/kult/20170818-hatalmas-ingyenes-show-zarja-a-nyari-vizes-vilagbajnoksagokat-fina.htmlA vizes világbajnokságot követő masters vb is hamarosan véget ér. A nyári vízi sportok búcsúztatására most egy hatalmas ingyenes show-t szerveznek lézershow-val és koncertekkel. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoTom Cruise megsérült a Mission: Impossible 6 forgatásánhttp://www.life.hu/kult/20170813-tom-cruise-szinesz-megserult-a-mission-impossible-6-forgatasan.htmlTom Cruise megsérült a Mission: Impossible 6 forgatásán a TMZ celeb honlap által vasárnap közzétett videofelvétel szerint.Kult--Pécsi Ildikó szerepajánlatot kapotthttp://www.life.hu/kult/20170806-pecsi-ildiko-szerepajanlatot-kapott-gyogyir-lehet-szamara.htmlEgyre rosszabbul viseli Pécsi Ildikó a családi botrányokat, a harcot volt menyével Pártos Csillával és hogy nem láthatja - már felnőtt - unokáját sem. Most azonban talán megvan a gyógyír, amitől jobban lehetne a 77 éves művésznő. Kult--Meghalt az eredeti Godzillát alakító japán színészhttp://www.life.hu/kult/20170808-meghalt-az-eredeti-godzillat-alakito-japan-szinesz-nakadzsima-haruo.htmlMeghalt 88 éves korában Nakadzsima Haruo, az első, 1954-es Godzilla-film címszerepét alakító japán színész.Kult--Meghalt Francesca Lowe híres brit grafikushttp://www.life.hu/kult/20170806-meghalt-6-honapos-terhesen-francesca-lowe-hires-brit-grafikus.htmlA fürdőszobában találtak rá holtan a híres brit művésznőre. Kult--37 évesen elhunyt Kovács Edit bokszolónő, nyolcéves kisfia talált ráhttp://www.life.hu/kult/20170804-37-evesen-elhunyt-kovacs-edit-bokszolono-nyolceves-kisfia-talalt-ra.htmlA fiatal kétszeres amatőr magyar bajnoki ezüstérmes bokszolónak a szíve adta fel a harcot. Edit egyedül nevelte nyolcéves kisfiát. Az egykori sportolót csütörtökön temették el Mátrafüreden. KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.