sonny landham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
76 éves korában, szívbetegségben elhunyt Sonny Landham amerikai színész. A magyar nézők leginkább a 48 órából és Ragadozóból ismerhetik.

Landham 1941-ben született Georgia államban.A 70-es években kezdett színésznkedni, szerepelt néhány felnőttfilmben is. Aztán megtalálták a mozifilmek is. 1982-ben már mellé szegődött a szerencse, amikor az Eddie Murphy és Nick Nolte főszereplésével készült 48 óra című akcióvígjátékban ő alakította Billy Beart. Majd zsoldos volt az 1986-os Ragadozóban.

Arnold Schwarzenegger és Sonny Landham a Ragadozó forgatásán Forrás: AFP/Photo12/Archives du 7e Art/20th Century Fox/20Th Century Fox

Az utolsó éveiben nemcsak sorozatokban volt látható, hanem a politikai életben is, ahová 2003-ban próbált meg betörni - írja a Variety.

Videó! Így partizott Mila Kunis és Ashton Kutcher a Szigetenhttp://www.life.hu/kult/20170815-igy-partizott-mila-kunis-es-ashton-kutcher-a-szigeten.htmlMila Kunis születésnapja előtti estét is a Szigeten töltötte Ashton Kutcher és felesége. Íme egy videó a bulizásukról! Kult--Ez a 11 hónapos kisfiú is imádja a Szigetethttp://www.life.hu/kult/20170811-11-honapos-kisfiu-a-szigeten.htmlPénteken este a Sziget Fesztivál csendesebb részén sétáltam, amikor egy szőke kisfiút pillantottam meg apukája karjában... KultOrigoFelismered a '90-es és a 2000-es évek népszerű együtteseit? - Kvízhttp://www.life.hu/kult/20170723-felismered-a-90-es-es-a-2000-es-evek-nepszeru-egyutteseit.htmlMennyire vagy jó a '90-es és a 2000-es évek zenéiben? Emlékszel még a legnépszerűbb popdalok előadóira? Bár manapság keveset hallunk ezekről a bandákról, néhány éve, még mindenki róluk beszélt. Felismered őket? Töltsd ki a kvízünket! Kult--10 GIF, amivel könnyebb elviselni az embertelen kánikuláthttp://www.life.hu/kult/20170803-10-gif-amivel-konnyebb-elviselni-a-kanikulat.htmlElviselni ezt a pokoli meleget senkinek nem könnyű. A klíma ilyenkor igazi áldás, de a legjobb az lenne, ha érkezne egy kiadós eső, fújna kicsit a szél, és legalább 3-4 fokkal csökkenne a hőmérséklet. KultOrigoMeghalt Martin Landau Oscar-díjas színészhttp://www.life.hu/kult/20170717-meghalt-martin-landau.htmlMartin Landau 89 éves volt. Az Oscar-díjas színész tanította Jack Nicholsont, és ő volt a legjobb barátja James Deannek. KultThinkstockMeghalt a The Walking Dead egyik munkatársahttp://www.life.hu/kult/20170715-meghalt-a-the-walking-dead-munkatarsa.htmlTapasztalt kaszködőr volt John Bernecker, aki nem először dolgozott együtt a The Walking Dead stábjával. Az új évad forgatásán hat métert zuhant. A kórházban belehalt sérüléseibe. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.