Íme a 2017-es Sziget Fesztivál legjobb pillanatai: Fotók!

Sziget 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fantasztikus fotósorozat készült az idei Sziget Fesztivál legjobb pillanatairól. 

Az idei Sziget Fesztivál is tartogatott bőven meglepetéseket és élményeket a buliznivágyóknak. Kezdve azzal, hogy Pink is ellátogatott hozzánk, aki a családjával együtt érkezett fesztiválozni. Nem is beszélve Macklemore-ról, vagy Wiz Khalifáról, aki exkluzív interjút is adott a Life.hu-nak.

Kisbabák, őrült arcok és igazi szexi fiatalok is kint voltak a Szigeten, nem beszélve a világsztárokról sem: Ashton Kutcher, Mila Kunis és Jennifer Aniston férje is tiszteletét tette nálunk.

A hatalmas bulik és a szép emberi pillanatok megőrzése érdekében egy fotósorozattal készültünk, mely hűen ábrázolja, hogy miért is érdemes kimenni ha csak egy napra is a Szigetre.

/1708/Ilyen2017815123945Programajánló: 2017. augusztus 18-átólhttp://www.life.hu/kult/20170815-programajanlo-2017-augusztus-18-atol.htmlAz augusztus 20-ai hétvége idén is sok meglepetést tartogat a kiruccanni vágyóknak. De persze a hűvösebb, ősziesebb időjárást kedvelőknek is kínálunk kulturprogramokat - hogy senki ne szenvedjen hiányt. Kult--Isten éltesse 64. születésnapján Szűcs Judithot! http://www.life.hu/kult/20170815-szucs-judith-64-eves-lett.htmlSzűcs Judith 64 éves lett. Isten éltesse sokáig! Kult--Négy évig tartó felújításnak vetik alá a Big Bent http://www.life.hu/kult/20170815-negy-evig-nem-hallhatjuk-a-big-bent.htmlNégy évre elhallgat a Big Ben, de természetesen nem ok nélkül. Felújításra vár London egyik közkedvelt jelképe. Kult--Tom Cruise megsérült a Mission: Impossible 6 forgatásánhttp://www.life.hu/kult/20170813-tom-cruise-szinesz-megserult-a-mission-impossible-6-forgatasan.htmlTom Cruise megsérült a Mission: Impossible 6 forgatásán a TMZ celeb honlap által vasárnap közzétett videofelvétel szerint.Kult--Minden idők legjobb Stephen King-filmjeihttp://www.life.hu/kult/20170811-a-horrorkiraly-a-moziban-minden-idok-legjobb-stephen-king-filmjei.htmlRövid időn belül két új, Stephen King-regényből készült filmet is bemutatnak mostanság, ennek apropóján pedig listára gyűjtöttük minden idők talán leghíresebb és legnagyobb hatású horrorszerzőjének eddigi legsikeresebb kirándulásait a moziban. Közte egyáltalán nem csak horrorokkal. KultOrigoMa lenne 54 éves Whitney Houstonhttp://www.life.hu/kult/20170809-54-eves-lenne-whitney-houston.htmlWhitney Houston hatalmas tehetség volt, a Guiness Rekordok könyve szerint ő a valaha legtöbbet díjazott női előadóművész. Hangját és dalait mindenki imádta, az egész világnak nagy megrázkódtatás volt a halála: 2012. február 11-én távozott, ma lenne 54 éves. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.