Meghalt Robert Yancy, Natalie Cole fia

halál Natalie Cole
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekesnő is fiatalon, 65 évesen hunyt el, de a fia még korábban, mindössze 39 évesen követte az anyját. 

Helyi idő szerint hétfő éjszaka bukkantak rá a férfi holttestére a Los Angeles-i otthonában, miután egy bejelentés miatt kiszálltak a helyszínre. A férfin akkor már sajnos nem lehetett segíteni.

Az orvosszakértők eddigi vizsgálatai szerint valószínű, hogy a 39 éves Robert természetes halált halt, ám pontos diagnózist csak a boncolási eredmények után fognak tudni mondani. Állítják, hogy ugyanúgy szívleállás okozhatta a dobos halálát, ahogy az édesanyja esetében is.

Sajnos a családban többen is fiatalon hunytak el szívprobléma miatt, így úgy tűnik, genetikai öröklődés lehet a korai halálozás mögött - írta meg a TMZ.

5 világhírű sztár rejtélyes halálesete

Mikor egy igazán nagy sztár veszíti életét, elkerülhetetlen, hogy ne alakuljon ki egy-egy összeesküvés-elmélet a halálával kapcsolatban, még akkor is, ha pontosan tudjuk, hogy miért hunyt el az illető. Íme öt sztár, akik őrült elméletek áldozataivá váltak.
Programajánló: 2017. augusztus 18-átólhttp://www.life.hu/kult/20170815-programajanlo-2017-augusztus-18-atol.htmlAz augusztus 20-ai hétvége idén is sok meglepetést tartogat a kiruccanni vágyóknak. De persze a hűvösebb, ősziesebb időjárást kedvelőknek is kínálunk kulturprogramokat - hogy senki ne szenvedjen hiányt. Kult--Isten éltesse 64. születésnapján Szűcs Judithot! http://www.life.hu/kult/20170815-szucs-judith-64-eves-lett.htmlSzűcs Judith 64 éves lett. Isten éltesse sokáig! Kult--Tom Cruise megsérült a Mission: Impossible 6 forgatásánhttp://www.life.hu/kult/20170813-tom-cruise-szinesz-megserult-a-mission-impossible-6-forgatasan.htmlTom Cruise megsérült a Mission: Impossible 6 forgatásán a TMZ celeb honlap által vasárnap közzétett videofelvétel szerint.Kult--Így él most Zemlényi Zoltán, a kultikus Hoppárézimi szerzőjehttp://www.life.hu/kult/20170813-igy-el-most-zemlenyi-zoltan-a-kultikus-hopparezimi-szerzoje.htmlEmlékeztk Hoppárézimire? Zemlényi Zoltánt 15 éves korában majdnem halálra gázolta egy Trabant. Kómába esett, szörnyű sérüléseket szenvedett, lebénult, mindent újra kellett tanulnia. Történetéről 1 évvel a baleset után könyvet írt Hoppárézimi címmel - amelyet a nyolcvanas években szinte mindenki elolvasott. Így él a ma már 47 éves háromgyerekes édesapa. Bevétele leginkább abból van, hogy a Deák téren árulja könyveit. KultOrigoMinden idők legjobb Stephen King-filmjeihttp://www.life.hu/kult/20170811-a-horrorkiraly-a-moziban-minden-idok-legjobb-stephen-king-filmjei.htmlRövid időn belül két új, Stephen King-regényből készült filmet is bemutatnak mostanság, ennek apropóján pedig listára gyűjtöttük minden idők talán leghíresebb és legnagyobb hatású horrorszerzőjének eddigi legsikeresebb kirándulásait a moziban. Közte egyáltalán nem csak horrorokkal. KultOrigo25 éves lett az Elemi ösztön című film: Videó! (18+)http://www.life.hu/kult/20170812-huszonot-eve-jelent-meg-az-elemi-oszton-cimu.htmlA legendás Elemi ösztön című film idén lett 25 éves. A kerek évforduló alkalmából Sharon Stone egy rövid kisvideót osztott meg a közösségi oldalán. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.