25 éves lett az Elemi ösztön című film: Videó! (18+)

Sharon Stone Elemi ösztön Kim Basinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás Elemi ösztön című film idén lett 25 éves. A kerek évforduló alkalmából Sharon Stone egy rövid kisvideót osztott meg a közösségi oldalán. 

Az 1992-es film eredeti női főszerepét nem Shaton Stone kapta volna, hanem Kim Basinger, aki azonban visszautasította a lehetőséget. Így esett a választás a szőke szépségre, aki egy olyan filmben játszthatott, mely elképesztően nagy port kavart.

Michael Douglas és Sharon Stone az Elemi ösztön című filmben Forrás: InterCom

Még meg sem jelent, máris hatalmas visszhangja lett, ugyanis abban az időben még nem volt szokás ilyen nyíltan ábrázolni a szexualitást és az erőszakot sem a filmvásznakon. A film ellen tiltakoztak a homoszexuálisak jogait védő szervezetek is, hiszen szerepe szerint Stone egy biszexuális, antiszociális nőt alakított.

Mégis elsöprő siker lett belőle, ennek pedig már 25 éve. A kerek alkalomra Sharon egy különleges videót tett közzé az Instagramján. Elképesztő, hogy a szőke sztár milyen fantasztikusan szép volt.

#BasicInstinct audition tape for #WaybackWednesday

Sharon Stone (@sharonstone) által megosztott bejegyzés,

40 feletti sztárok, akik még mindig jól néznek ki bikiniben - Fotók

Mindegy, mivel foglalkoznak, a legnagyobb sztároknak bizony nagyon oda kell figyelniük az alakjukra! A modellek, az énekesnők és a színésznők felé is elvárás, hogy mindig a legjobb formájukat hozzák. Ők pedig nem tehetnek mást, minthogy folyamatosan edzenek, diétáznak azért, hogy alakjuk mindig kifogástalan legyen. Cindy Crawford, Halle Berry vagy éppen Jennifer Lopez csak néhány név azok közül a sztárok közül, akik 40 felett is jól néznek ki.
Minden idők legjobb Stephen King-filmjeihttp://www.life.hu/kult/20170811-a-horrorkiraly-a-moziban-minden-idok-legjobb-stephen-king-filmjei.htmlRövid időn belül két új, Stephen King-regényből készült filmet is bemutatnak mostanság, ennek apropóján pedig listára gyűjtöttük minden idők talán leghíresebb és legnagyobb hatású horrorszerzőjének eddigi legsikeresebb kirándulásait a moziban. Közte egyáltalán nem csak horrorokkal. KultOrigoŐk a legjobb csajok és pasik a Szigeten - Fotógalériahttp://www.life.hu/kult/20170812-ok-a-legjobb-csajok-es-pasik-a-szigeten-galeria.htmlAzon kívül, hogy ezer meg egy kulturális programon részt vehetünk, bulizhatunk és felszabadulhatuk a Szigeten, a rendezvény az ismerkedésnek is kedvez. KultOrigoEz a 11 hónapos kisfiú is imádja a Szigetethttp://www.life.hu/kult/20170811-11-honapos-kisfiu-a-szigeten.htmlPénteken este a Sziget Fesztivál csendesebb részén sétáltam, amikor egy szőke kisfiút pillantottam meg apukája karjában... KultOrigoProgramajánló http://www.life.hu/kult/20170809-programajanlo-augusztus-11-tol.htmlHa nem a Sziget fesztivál táborát erősíted, akkor sem kell lemondanod a szórakozásról. Jobbnál jobb lehetőségeket ajánlunk, hidd el, nem fogsz csalódni bennük! Kult--Ma lenne 54 éves Whitney Houstonhttp://www.life.hu/kult/20170809-54-eves-lenne-whitney-houston.htmlWhitney Houston hatalmas tehetség volt, a Guiness Rekordok könyve szerint ő a valaha legtöbbet díjazott női előadóművész. Hangját és dalait mindenki imádta, az egész világnak nagy megrázkódtatás volt a halála: 2012. február 11-én távozott, ma lenne 54 éves. Kult--Dustin Hoffman 80 éves lett: Boldog születésnapothttp://www.life.hu/kult/20170808-dustin-hoffman-80-eves-lett.htmlDustin Hofdmannak nem indult könnyen a karrierje, a színiiskolában még a szégyentáblára is felkerült, mert abszolút tehetségtelennek tartották, de nem lett igazuk. A 80 éves Dustin Hoffman fényes karriert futott be! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.