Ezeket a Sziget-koncerteket nézheted meg online

Forrás: -- -
Sziget 2017 koncert stream telekomsziget2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nincs időd/kedved/pénzed kimenni idén a Szigetre, akkor sem kell búslakodnod! A két legkiemelkedőbb színpad fellépőinek koncertjeit már otthon is végignézheted. Kényelemesen, a kanapén ülve. Ugye, milyen jól hangzik!?

Idén rendhagyó módon az Aréna és a Colosseum színpadok fellépőinek előadását egy élő streamen keresztül realtime nézheted végig a számítógéped vagy az okostelefonod segítségével. Nem kisebb sztárok koncertjét élvezheted így, mint Maurice West, StadiumX, Marco Bailey, Danny Howard, Throttle, Dj W!ld, Henry Saiz, Garmiani, Morten, Matroda, EDX, Confnds, Anna, Bassjackers, Cosmic Gate vagy éppen Alex M.O.R.P.H.

Stadiumx Forrás: --

Hogy pontosan mikor, hol és hogyan? (x)

Idén - elsőként közép-európai fesztiválhelyszínről - két 360 fokos élő stream valósul meg a Telekom támogatásával azoknak, akik nem tudják a helyszínen élvezni a koncerteket. A Telekom Electronic Beats Aréna 22 óra és 04:30 között megrendezett koncertjeit augusztus 10. és 15. között, míg a Colosseum 18 és hajnali 3 óra közötti koncertjeit augusztus 9. és 15. között követhetik 360 fokos élő közvetítésen keresztül. A streameket bárki otthonról vagy a nyaralásáról, laptopról vagy akár okostelefonról is meghallgathatja és megnézheti, az élőhöz hasonlatos élményben részesülve.

Az élő stream-et ITT indíthatod el.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.