Programajánló

Forrás: Facebook/Debreceni Virágkarnevál/Norbert Porcio -
programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nem a Sziget fesztivál táborát erősíted, akkor sem kell lemondanod a szórakozásról. Jobbnál jobb lehetőségeket ajánlunk, hidd el, nem fogsz csalódni bennük!

Zempléni fesztivál

Újra gazdag és színes programkínálattal várja látogatóit Tokaj-Hegyalja és Zemplén legnagyobb kulturális eseménye, az idén 26 éves Zempléni Fesztivál.

Időpont: 2017. augusztus 11-19.
Helyszín: Sárospatak, több helyszínen

Zempléni fesztivál Forrás: Facebook/Zempléni Fesztivál 2017

Debreceni virágkarnevál

A nemzetközi hírű eseményen látványos virágkompozíciók vonulnak fel a városban, magyar és külföldi művészeti együttesek, majorette csoportok, zászlóforgatók, fúvószenekarok zenés kíséretében. Egy hetes fieszta a virágok, a tánc és a zene jegyében, melynek csúcspontja az augusztus 20-i karneváli felvonulás, és az esti Karneváléj aréna show melynek helyszíne a Nagyerdei Stadion.

Időpont: 2017. augusztus 12-23.
Helyszín: Debrecen

Debreceni virágkarnevál Forrás: Facebook/Debreceni Virágkarnevál/Norbert Porcio

Magyarok kenyere ünnep

Érdemes a kenyér ünnepét a városban eltölteni, hiszen a családokra számtalan program vár. A rendezvénytéren és Nagykun Klub udvarán megrendezett eseményen minden lesz, ami a minőségi kikapcsolódást lehetővé teszi. A szervezők gyermekprogramokkal is készülnek, hogy a család minden tagja kellemesen kikapcsolódjon.

Időpont:2017. augusztus 19.
Helyszín:Kisújszállás, Rendezvénytér, Nagykun Klub udvara

Magyarok kenyere Forrás: pecsma.hu

Szentendre éjjel-nappal nyitva fesztivál

A rendezvény célja, hogy Szentendre megmutassa sajátos értékeit a kultúra, a művészet és a vendéglátás területén, s néhány napra késő esti, igazi mediterrán élet töltse meg a belvárost. A „Házak, udvarok, házigazdák" programsorozat, nagyszínpadi koncertek fényfestéssel, GasztroArt, tematikus városi séták, Gasztro utca, gyerekprogramok és számtalan más érdekes műsor, koncert várja a látogatókat a háromnapos fesztiválon.

Időpont:2017. augusztus 25-27.
Helyszín:Szentrendre

Szentendre Forrás: Thinkstock

Andrew Lloyd Webber: Jézus Krisztus Szupersztár

Amikor Andrew Lloyd Webbert és Tim Rice-ot megkérdezték londoni bemutatójuk előtt, miért választották Jézus történetét alkotásuk tárgyául, válaszuk rövid volt: azért, mert nagyszerű sztori. A rockopera premierje 1970-ben volt a Palace Theatre-ban, majd London után a világ szinte valamennyi országában bemutatták. A műből készült musicalfilm világsikert aratott és Oscar-díjra is jelölték. A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja Magyarországra csaknem huszonöt év után tért vissza 2010-ben, amikor a Madách Színház hármas szereposztásban tűzte műsorára a világhírű rockoperát. Az előadás modern és látványos köntösben mutatja be a bibliai történetet, melynek főhőse nem csak a címszereplő Jézus, hanem egyenrangú társa Júdás is.

Időpont:2017. október 15.
Helyszín: Budapest, Papp László Sportaréna

Jézus Krisztus Szupersztár - Heródes szerepében Szerednyei Béla Forrás: madachszinhaz.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.