Sziget Fesztivál Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan kezdődik az idei Sziget Fesztivál és több ezer ember várja, hogy végre világsztárok hosszú sorát láthassa. Ketten azonban mégsem lépnek fel...

Rita Ora és Clean Bandit augusztus 12-én, szombaton léptek volna fel Macklemore & Ryan Lewis előtt, ám erre már nem fog sor kerülni, ugyanis a két világsztár lemondta az idei szereplést, amit egy közleményben tudatott a Sziget Fesztivál vezetősége.

Két világsztár is lemondta az idei Sziget Fesztivált Forrás: Facebook/Sziget Fesztivál Official

"Mindent megtettünk az utolsó pillanatig a tárgyalások során, ami csak tőlünk kitelt, de sajnos a hónapokkal ezelőtt lekötött érvényes megállapodásunk ellenére mindketten lemondták fellépésüket"- áll a közleményben. A szervezők azt is leírták, hogy bár nagyon rövid az idő, mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy kárpótolják a rajongókat.

Playboy-címlapok 30 éve és most - ennyit változtatok a nyuszis magazin ikonjaihttp://www.life.hu/kult/20170609-playboy-cimlapok-30-eve-es-most.htmlA Playboy magazin 7 ikonikus szexszimbólmával újra megalkotta a 30 évvel ezelőtti címlapjait. A végeredmény döbbenetes... Kult--Kiderült, ki a hibás az Oscar-baki miatthttp://www.life.hu/kult/20170301-oscar-baki-felelose.htmlAz idei Oscar-gálán történt minden idők legdurvább bakija: Warren Beatty és Fay Dunaway rossz kártyát kaptak, így rossz film címét hirdették győztesnek. Végül kínos módon, de kiderült, hogy a Kaliforniai álom helyett a Holdfény nyerte a legjobb film díját idén. Kult--99 éve süllyedt el a magyar Titanic- Fotó!http://www.life.hu/kult/20170609-99-eve-sullyedt-el-a-magyar-titanic.htmlNapra pontosan, 1918. június 10-én, 99 éve süllyedt el a magyar Titanicként is emlegetett SMS Szent István hadihajó. KultOrigoHackerek lopták el a Karib-tenger kalózai legújabb részéthttp://www.life.hu/kult/20170517-elloptak-a-karib-tenger-kalozai-legujabb-reszet.htmlHackerek lopták el a Disney-től a Karib-tenger kalózai legújabb részét. Váltságdíjat követelnek... KultInterjú az Oscar- díjas Mindenki című film egyik főszereplőjével, Szamosi Zsófivalhttp://www.life.hu/kult/20170303-sazmosi-zsofi-interju-elet-az-oscar-utan.htmlSzamosi Zsófi, az Oscar-díjas Mindenki című film tanárnője a Life.hu riporterének adott interjúban elárulta, hogy milyen egy Oscart nyert filmben szerepelni.... Kult--61 évesen lett aktmodell az idős bácsi- büszkén feszít alkotói előtthttp://www.life.hu/kult/20160919-65-eves-a-vilag-legidosebb-aktmodellje-bruce-barker.htmlBruce Barker négy éve, 61 évesen lett aktmodell. Új munkája remekül kiegészíti az idős úr jövedelmét.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.