Emlékoldal készült Chester Bennington emlékére

Forrás: Facebook -
Linkin Park Chester Bennington
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges weboldal indult útjára a hétvégén: itt lehet nyilvánosan elbúcsúzni a Linkin Park énekesétől.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, múlt hét csütörtökön, helyi idő szerint reggel 9 környékén vetett véget az életének Chester Bennington. A Linkin Park énekese a Los Angeles-i otthonában követett el öngyilkosságot, legjobb barátja, Chris Cornell születésnapján.

Chris Cornell születésnapján végzett magával Chester Bennington Forrás: Facebook

Chris Cornell ugyanis július 20-án született, és idén márciusban szintén öngyilkosság következtében elhunyt. Bizonyos vélemények szerint nem véletlen, hogy a két sztár halála között ilyen kevés idő telt el. Chester halálának okát pontosan nem tudjuk, de vannak bizonyos esetek a múltjában, melyek közre játszhattak a tragédiában: fiatalabb korában szexuálisan bántalmazták, depresszióval küzdött illetve drog- és alkoholfüggő volt.

A Linkin Park minden idei koncertjét lemondta, és útjára indított a hétvégén egy weboldalt kifejezetten Chester emlékére. Az oldalon keresztül bárki ebúcsúzhat nyilvánosan a szeretett zenésztől - New Musical Express.

Ismét Kórházba került Som Lajos, a Piramisbólhttp://www.life.hu/sztarok/20170724-ismet-korhazba-kerult-som-lajos.htmlKórházba került Som Lajos. A zenész arra ébredt, hogy nem működik a jobb lába. Kezdtben nem akar orvoshoz menni, de kórház lett a vége. TV + Sztárok--Drog: Két évet is kaphat Hujber Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20170724-hujber-ferenc-fuvel-bukott-meg.htmlHujber Ferenc különös posztot rakott ki a közösségi oldalára. Állítása szerint fél gramm fűvel bukott meg, egy éjszakai házkutatás alatt. Ezt nem, de a díszdobozt, amiben a fű volt, nagyon sajnálja. Az ügynek még nincs vége. TV + SztárokOrigoÚjra együtt van VV Dina és Lórihttp://www.life.hu/sztarok/20170723-ujra-egyutt-van-vv-dina-es-vv-lori.htmlA ValóVilágban jöttek össze, majd kint is együtt maradt Dina és Lóri. Később szakítottak, a lány azonban most kiposztolta, újra dúl közöttük a szerelem. TV + Sztárok--Bor névadója lesz Benkő csaja Bazsarózsahttp://www.life.hu/sztarok/20170723-bor-nevadoja-lesz-benko-daniel-csaja-bazsarozsa.htmlBenkő Dániel és huszonéves barátnője, Bazsarózsa szinte minden percüket együtt, a négy fal között töltik. Kiderült, a testi szerelem mellett a bort sem vetik meg. TV + SztárokOrigoBaukó Éva szexi fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170723-bauko-eva-szexi-fotot-posztolt-magarol.htmlVan, aki kedveli, van, aki nem, de egy dolgot nem lehet megkérdőjelezni vele kapcsolatban: Baukó Éva egyre jobb csaj. TV + Sztárok--Ekkor beszélt utoljára Dianával Harry és Vilmoshttp://www.life.hu/sztarok/20170723-ekkor-beszelt-utoljara-dianaval-harry-es-vilmos-herceg.htmlHarry és Vilmos édesanyjuk halálának 20. évfordulójának alkalmával elevenítették fel utolsó beszélgetésüket a hercegnővel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.