40 évesen elhunyt Evan Helmuth színész

Forrás: AFP -
halál stroke Evan Helmuth
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel hunyt el Evan Helmuth. A 40 éves színész stroke-ot kapott, az orvosok pedig nem tudták már megmenteni az életét. 

Evan Helmuth színész 40 évesen kapott stroke-ot, nem tudták megmenteni az életét. Az orvosok mindent megtettek, de valamilyen komplokáció merült fel, és már nem tudtak a színésznek segíteni. Tragikusan fiatalon távozott az élők sorából a színész, aki számos sorozatban és filmben tűnt fel.

Evan Helmuth Az örödg benned lakozik című filmben Forrás: AFP

Játszott Az ördög benned lakozik című horrorban, David Keane atyát alakította, valamint feltűnt a Dr. Csontban, az NCIS-ben, a Született detektívekben és Az ügyféllistában is. Ezen kívül a Szívem csücskei című filmben is láthattuk, valamint az Anyámon a tanáromban. Az IMDB szerint csaknem 40 filmben és sorozatban alakított - írja a Hollywood Reporter.

Felavatták Somló Tamás sírkövét: kedvenc dalának kottája díszítihttp://www.life.hu/kult/20170720-somlo-tamas-sirkovet-kedvenc-dala-disziti.htmlSomló Tamás egy évvel ezelőtt távozott az élők sorából, szerettei most újra összegyűltek a temetőben, hogy megemlékezzenek a nagy zenészről, és felavassák a sírkövét. Kult--Programajánló: július 19-23.http://www.life.hu/kult/20170718-programajanlo-julius-19-23ig.htmlNézegess bikinis lányokat, és ünnepeld a Dunát! És még megannyi remek programlehetőség vár mindenkit ezen a hétvégén. Figyelj csak! KultOrigoHarvey Atkin színész rákos megbetegedésben hunyt el 74 évesenhttp://www.life.hu/kult/20170719-harvey-atkin-szinesz-rakos-megbetegedesben-hunyt-el.htmlHosszú, nagy csatát vívott a rákkal Harvey Atkin színész, de nem sikerült győzedelmeskednie. A sztár 74 évesen távozott az élők sorából. Kult--Vin Diesel 50 éveshttp://www.life.hu/kult/20170718-vin-diesel-50-eves-szuletesnapja-van.htmlFélévszázados, jubileumi születésnapját ünnepli ma Vin Diesel, akit legtöbbször kopasz fejjel, ujjatlan pólóban akciózva láthattunk a filmvásznon - de akadnak azért más jellegű szerepei is a karrierjében, mint ahogyan az a jeles alkalomra született válogatásunkból ki is derül. Kult--Meghalt Martin Landau Oscar-díjas színészhttp://www.life.hu/kult/20170717-meghalt-martin-landau.htmlMartin Landau 89 éves volt. Az Oscar-díjas színész tanította Jack Nicholsont, és ő volt a legjobb barátja James Deannek. KultThinkstockMeghalt Devon Matthews amerikai rádiós, énekes http://www.life.hu/kult/20170716-meghalt-devon-matthews-amerikai-radios-enekes.htmlDevon Matthews haláláról egyelőre annyait tudni, hogy rosszul lett, mentőt hívtak hozzá, de már nem tudták megmenteni.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.