Meghalt Dukay Nagy Ádám író, költő

Forrás: Thinkstock -
halál Dukay Nagy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 21-én meghalt Dukay Nagy Ádám költő, író. A hírt a barátai közölték a közösségi oldalon.

Dukay Nagy Ádám író, költő, újságíró, kritikus és szerkesztő elhunyt 42 évesen. Június 21-én távozott az élők sorából, a szomorú hírt a barátai közölték a közösségi oldalon. Állítólag több betegséggel is küzdött.

Meghalt Dukay Nagy Ádám Forrás: Thinkstock

Dukay Nagy Ádám 1975-ben született Salgótarjánban. Tanulmányait a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán, később pedig az ELTE-n végezte szociológia szakon. 1998 óta könyvkiadói szerkesztő. 1999 óta a Palócföld szerkesztőbizottsági tagja, 2001 óta szépirodalmi rovatvezetője, 2003–2004 között szerkesztője. A Szépírók Társaságának tagja. Verseket, prózákat, recenziókat, kritikákat publikált. Művei az Élet és Irodalom, a Parnasszus, az Új Holnap, a Jelenlét, az Új Ember, az Árgus, a Szépirodalmi Figyelő és az Új Forrás folyóiratokban jelentek meg. 2003-ban Móricz Zsigmond-ösztöndíjban részesült - írja a Litera.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.