Szomorú! Öngyilkos lett David Bystron

halál öngyilkos David Byrston focista öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő hír látott napvilágot nemrég: elhunyt a fiatal focista, ráadásul saját maga végzett az életével.

A cseh focista a svájci otthonának pincéjében vetett véget az életének: felakasztotta magát. David Bystroň mindössze 32 éves volt, és senki nem gondolta, hogy a híres sportoló ilyen komoly problémákkal küzd.

Öngyilkos lett David Bystron Forrás: Getty Images

David pályafutása a Baník Ostravában indult, később pedig a bolgár Levski Sofiában játszott. Ezt követően átigazolt a Victoria Plzeňhez, itt élte át karrierje legnagyobb sikerélményét: gólt rúgott az AC Milannak, valamint Messi ellen is játszott - írja a Sport1.de.

Meghalt Dés Mihály iróhttp://www.life.hu/kult/20170520-meghalt-des-mihaly.htmlDés Mihály halálhírét a Libri is közzé tette a Facebookon. KultThinkstockElhunyt a Soundgarden énekese, Chris Cornellhttp://www.life.hu/kult/20170518-chris-cornell-a-soundgarden-enekese-elhunyt.html52 évesen elhunyt Chris Cornell, a Soundgarden énekese, és az Audioslave korábbi frontembere. A halál okát egyelőre nem közölték, csak annyit tudni, hogy hirtelen hunyt el. Kult--5 használati tárgy, amiről ezt biztosan nem tudtad http://www.life.hu/kult/20170518-te-sem-tudtad-hogy-mire-valok-ezek-a-targyak.htmlVannak olyan használati tárgyak, melyek a mindennapi életünk részét képezik, mégsem tudunk róluk mindent. KultThinkstock30 éve mutatták be a Dirty Dancinget - 5 dolog, amit nem tudtál rólahttp://www.life.hu/kult/20170518-30-eve-mutattak-be-a-dirty-dancinget.htmlA Dirty Dancing 30 évvel ezelőtt óriási siker volt, ami a rendezőt és a szereplőket is meglepte. A film azóta már klasszikusnak számít, íme, 5 érdekesség, amit még nem tudtál az alkotásról. KultOrigoMegkezdődött a 70. Cannes-i filmfesztiválhttp://www.life.hu/kult/20170517-megkezdodott-a-70-cannes-i-filmfesztival-beszamolo.htmlArnaud Desplechin Les Fantomes d,Ismael című filmjének díszbemutatójával szerda este hivatalosan kezdetét vette a 70. cannes-i filmfesztivál. Kult--Isten éltesse Máthé Erzsit: 90 éves lett!http://www.life.hu/kult/20170516-ma-van-mathe-erzsi-szineszno-szuletesnapja.htmlA híres színésznp 1927.május 16-án született. Ma ünnepli a 90. születésnapját. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.