Háry Est-Ókovács Szilveszter: "Néhány ezer forintért be lehet jutni"

Háry Estély Ókovács Szilveszter Magyar Állami Operaház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1886-ban, 131 éve rendezték meg először az Operabált Budapesten. A nagyszabású rendezvény tavaly Shakespeare előtt tisztelgett, idán pedig Háry Estet tartottak. A Magyar Állami Operaház főigazgatója, Ókovács Szilveszter a Life.hu-nak a társasági esemény idején betöltendő saját feladatáról beszélt, és arra a kérdésre is válaszolt, hogy urizálásnak számít-e részt venni az ország legnívósabb társasági eseményén.

Megtippeltük, kik nyerik idén az Oscar-díjathttp://www.life.hu/kult/20170225-megtippeltuk-kik-nyerik-iden-az-oscar-dijat-2017.htmlLégy képben az Oscar-gála előtt! A hétfő hajnali díjkiosztó előtt esélylatolgatót tartunk, és nemcsak az esetleges házi tippversenyekben igyekszünk olvasóink segítségére lenni, de még azt is megmondjuk, a főbb kategóriákban mi kiknek adnánk a díjat. KultAFPFirst ladyk a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20170221-jackie-kennedy-nancy-reagen-lincolnne-es-a-tarsaik-first-ladyk-a-filmvasznon.htmlAmerikai elnökök rengeteget szerepelnek mozifilmekben, mi is listára gyűjtöttük már a legemlékezetesebbeket közülük. A feleségeik jóval ritkábban kerülnek rivaldafénybe – az életben és a mozivásznon egyaránt. Most a Jackie című film mégis egy first ladyt állít a középpontba, mi pedig utánanéztünk: kik voltak eddig a filmvászon jelentős elnökfeleségei. KultOrigoRendőrségi képek: évtizedekkel ezelőtt így néztek ki a női bűnözőkhttp://www.life.hu/kult/20170224-rendorsegi-kepeken-a-noi-bunozok.htmlGyilkosoktól, a tolvajokon át egészen a prostituáltakig: mindenféle bűnöző szerepel a régi rendőrségi fotókon, melyeket az 1940-es és az 1960-as években készítettek. A fotók szereplői valószínűleg már tagadnák a múltjukat, de az ilyen tetteket nem lehet kitörölni. Nézd meg sorozatunkat, a régmúlt idők női bűnözőiről! Kult--Pásztor Anna: „Elfelejtettem felnőni!”http://www.life.hu/kult/20170223-pasztor-anna-interju.htmlAz Anna & the Barbies énekesnője cirkuszba vonult, hogy az Utópia turné megkoronázásaként egy dokumentumfilmet készítsen. Emellett Anna elkészítette legújabb dalát is, ösztönözve a maximalizmus csapdájában élő embereket egy boldogabb életre. A filmezés és az új album mellett hamarosan motivációs előadást is hallhatunk az énekesnőtől. De hogy pontosan hogyan is zajlik mostanában Pásztor Anna élete? A Life.hu utánajárt. KultOrigoGálvölgyi János álma valóra vált: elkészült a Hullaégetőhttp://www.life.hu/kult/20170224-galvolgyi-janos-alma-valora-valt.htmlDöbbent, néma csend az előadás végén: így fogadta a közönség Gálvölgyi János régi álmának bemutatóját. Elkészült a Hullaégető, amit a színész évtizedek óta szeretett volna színpadra vinni, ezzel Gálvölgyi egyik legnagyobb álma vált valóra. KultOrigoA történelem legfontosabb alakjai - Fotósorozat!http://www.life.hu/kult/20170221-erdekes-fotosorozat-a-tortenelem-fontos-szemelyeirol.htmlTe is szeretsz nosztalgiázni, elmerengeni a múltban? Íme, néhány fotó, amellyel könnyedén visszautazhatsz az időben. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.