Így készülnek az Oscar-gálára – Videó!

<strong>Forrás: AFP</strong> -
Oscar-gála Návai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Návai Anikónak köszönhetően kicsit hozzánk is közelebb kerülhet az amerikai álom, ugyanis a sztárriporter igazi kulisszatitkokkal lepte meg a közönséget.

Nemsokára kezdődik a 89. Oscar-gála, február 26-án, vasárnap helyi idő szerint 17.30-kor, hazai idő szerint február 27-én 02:30 órától lesz látható. Nem csoda hát, hogy már lázasan zajlanak az előkészületek, hogy a nagy napra minden a legtökéletesebb legyen.

Láthatjuk, ahogy a mindenki által jól ismert vörös szőnyeget leterítik, itt fognak majd a híresebbnél híresebb sztárok lépkedni.

Többek között a híres magyar újságíró, Návai Anikó is részt vesz a neves eseményen, gyönyörű, egyedileg tervezett ruhakölteményében. Egy televíziós beszélgetés során elárulta, hogy az Oscar-vacsorát egy osztrák–magyar származású, kaliforniai főszakács készíti, most már 21. alkalommal.

Anikó arról is mesélt, hogy az Oscar-gálán a díjak és nyeremények mellett legalább ugyanolyan fontos a vörös szőnyeges bevonulás. Nem is gondolnánk, hogy milyen aprólékos tervezést igényel, hogy egy sztárnak olyan legyen a haja, a bőre, a körme, a sminkje, a ruhája, a cipője, a táskája és az ékszerei, amilyennek lennie kell.

A sztárriporter néhány híres színésszel is interjút készített, ráadásul Jamie Foxxnak és Taron Egertonnak még azt is megtanította, hogyan kell kiejteni Almásfüzitő város nevét, ahol éppen forgattak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.