Így nézett ki terhesen Marilyn Monroe - Fotók!

fotó Marilyn Monroe terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem látott fotók kerültek nyilvánosságra a terhes Marilyn Monroe-ról. A filmcsillag titokban tartotta várandósságát, ez idáig pedig a képeket sem adták ki, amiket annak idején Frieda Hull készített a sztárról.

Évtizedekig sikerült elrejteni a Marilyn Monroe terhességét bizonyító fotókat, ám most napvilágra kerültek. A filmcsillagról bizalmasa és jó barátja, Frieda Hull készítette a képeket, aki egészen sokáig meg is őrizte Marilyn titkát. A színésznőről 1960-ban készültek a felvételek, amik egyértelműen bizonyítják, hogy a szexszimbólum várandós volt.

Jól látható Marilyn Monroe gömbölyödő pocakja Forrás: NORTHFOTO

Állítólag nem a férjétől esett teherbe, hanem Yves Montand nős színésztől, akivel a Szeressünk! című filmben játszottak együtt. A közös munka során nagyon közel kerültek egymáshoz, aminek az eredménye ezeken a fotókon látható. A baba azonban nem maradt meg, máig nem tudni, hogy Marilyn elvetélt, vagy elvetette a gyermeket.

Marilyn Monroe egyértelműen terhes volt Forrás: NORTHFOTO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.