Ezeket a hírességeket vette el tőlünk 2016

videó haláleset iMDB sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos nagyon hosszú a lista, több ismert emberrel lett szegényebb a világ 2016-ban. Az IMDb megható dalban foglalta össze, kiktől kellett búcsút vennünk.

Többségében a film- és a zenei világ nagyjai szerepelnek a szívszorító videóban, aminél szomorúbb összeállítás idén már biztosan nem lesz:

Íme, az idei legizgalmasabb Grammy-jelölésekhttp://www.life.hu/kult/20161206-megvannak-az-idei-grammy-dij-jelolesek.htmlNapvilágra kerültek az idei Grammy-díj-jelölések adatai. Adele 3 kategóriában is szerepel. Kult--Mesés díszben tündökölnek a budapesti villamosok http://www.life.hu/kult/20161206-budapesti-fenyvillamos-nezd-meg-a-meses-diszeket-fotok.htmlRizsavi Tamás megmutatta nekünk, miért is imádjuk annyira a karácsonyi időszakban Budapestet. Kult--Valódi nemi erőszak látható az Utolsó tangó Párizsban című filmbenhttp://www.life.hu/kult/20161204-valodi-nemi-eroszak-lathato-az-utolso-tango-parizsban-cimu-filmben-bertolucci-bevallotta.htmlAz Utolsó tangó Páriszban című film hatalmas felháborodást eltett 1972-ben, botrányfilmnek számított többek között a nemi erőszakot ábrázoló jelenet miatt is.KultOrigoKedvenc bunkóink a filmvászonrólhttp://www.life.hu/kult/20161130-kedvenc-bunkoink-a-filmvaszonrol-bugsy-phil-connors-begbie-kapa-bruce-robertson-terence-fletcher.htmlSuttyók, utálatosak, mocskos szájúak, gorombák, mégis szeretjük nézni őket, mert mindezt rendkívül szórakoztatóan csinálják - és tudat alatt kielégítik azt a vágyunkat, hogy néha legszívesebben mi is így viselkednénk. A Tapló télapó visszatérése kapcsán összegyűjtöttük a filmvászon legnagyobb bunkóit! Kult--Valódi nemi erőszak látható az Utolsó tangó Párizsban című filmbenhttp://www.life.hu/kult/20161204-valodi-nemi-eroszak-lathato-az-utolso-tango-parizsban-cimu-filmben-bertolucci-bevallotta.htmlAz Utolsó tangó Páriszban című film hatalmas felháborodást eltett 1972-ben, botrányfilmnek számított többek között a nemi erőszakot ábrázoló jelenet miatt is.KultOrigoElhunyt Dévényi Ádám dalszerző-énekeshttp://www.life.hu/kult/20161204-elhunyt-devenyi-adam-dalszerzo-enekes.htmlSúlyos betegségben elhunyt Dévényi Ádám dalszerző-énekes. A hírt a Facebookján jelentették be.Kult



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.