Pillants be élőben a VOLT fesztiválra

Fotó: Bielik István - Origo -
Buddy koncert szórakozás Telekom VOLT 2016 BuddyGuide fesztiválok2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthon vagy a munkahelyen ülsz, és azon gondolkozol, miért nem a többiekkel csapatod a VOLT-on? Van megoldás, ugyanis a Telekom Buddykkal egy gombnyomással a fesztiválon érezheted magad!

Hacsak nem vagy NASA mérnök, valószínűleg még nem irányítottál robotot. Ha viszont mégis az lennél, partirobot kezelőpultja még akkor sem volt a kezed közt. Idén úgy veretheted Sopronban, ahogy még soha, és ehhez a főnöködnél/anyukádnál/feleségednél sem kell kibuliznod egy last minute kilépőt!

Jöjjenek a részletek. Megnyitod a böngésződet, virtuálisan elcammogsz a telekombuddy.hu oldalra, és rákattansz az élő fesztiválstreamre. Eddig nem túl izgi, viszont ha eláruljuk, hogy a kamerák netről irányítható buliavatarokba vannak rejtve, egyből más a helyzet. Július 29-től délután 5 és 9 között bárki bejelentkezhet a három Telekom Buddy egyikébe, ahol rögtön megnyílik a kalandok végtelen tárháza. Vízipisztolyozás, ökölpacsizás és haverkodás a fesztiválozókkal úgy, hogy közben kilométerekre vagy a helyszíntől? Sima ügy! Inkább ezt nyomd haver, mint a társkeresőt!

A fesztivál fotózás egyik szépsége, hogy álltalában örülnek a fotósnak Fotó: Bielik István - Origo

A VOLT-on, Soundon és Szigeten krosszoló robotjainkat ráadásul hús-vér emberek viszik be a legnagyobb buliba, így miközben te a Buddy képernyőjén vigyorogsz, a YOLO-ban erős Toncsi, a triciklikirály Gergely, a sátorkalandor Gergő vagy a régésznek álcázott Dóra gondoskodik a szórakoztatásodról.

Mutasd meg, hogy te hogy csinálod a fesztivált, és szerezz új spanokat valamelyik nagy fesztiválon! Ilyen élményben még úgysem volt részed. Ha pedig inkább másoknak okoznál örömet, jelentkezz július 11-től szigetes Buddy Guide-nak, és kapd a nyakadba a Telekom Buddykkal együtt az egész országot! Na, mire vársz még?

Támogatott tartalom

Hétéves kora óta ő a világ egyik legnagyobb vallási vezetője http://www.life.hu/kult/20160628-oszentsege-szakja-trizintol-heteves-kora-ota-o-a-vilag-egyik-legnagyobb-vallasi-vezetoje.htmlIndia észak-nyugati részén, a Himalája lábánál fekvő Dehradun nyolc órás vonatút a fővárostól, Új Delhitől. Az ideutazás igen egyszerű, hisz a város alacsony népességének, nemzetközileg elismert magas színvonalú oktatásának, illetve a turizmusnak köszönhetően, az ország egyik legjövedelmezőbb, és leginkább kiépített települése. Kult--19 érdekesség Némó és Szenilla nyomában járvahttp://www.life.hu/kult/20160627-19-erdekesseg-nemo-es-szenilla-nyomaban-jarva.htmlMár játsszák a mozik a Pixar animációs stúdió új, remek mesefilmjét, a nagysikerű Némó nyomában folytatását, amiben ezúttal egy bizonyos feledékeny doktorhalat kell megtalálniuk hőseinknek. Összegyűjtöttünk egy nagy adag érdekességet a Szenilla nyomában - no meg persze az első rész kapcsán! Kult--A legjobb koncertek a VOLT-on - semmiképp ne hagyd ki!http://www.life.hu/kult/20160623-a-legjobb-koncertek-a-volt-on-semmikepp-ne-hagyd-ki.html40 helyszín, több mint 200 program. Ezt nyújtja az idei VOLT Fesztivál. Az idei zenei felhozatal nem mindennapi, de lássuk azokat, akikért mindenképpen érdemes ellátogatni Sopronba. Kult--Nagy nyári könyvajánló – Tökéletes kikapcsolódás a vízpartonhttp://www.life.hu/kult/20160616-nagy-nyari-konyvajanlo-tokeletes-kikapcsolodas-a-vizparton.htmlEgész évben arra várunk, hogy végre nyár legyen, és kifeküdjünk a vízpartra kedvenc falatnyi bikininkben. Ilyenkor a lazításé, a pihenésé és a női magazinoké a főszerep. De ha némi szellemi feltöltődésre is vágyunk, érdemes belelapozni az év legizgalmasabb könyveibe. Íme, a mi kedvenceink. Kult--Na, ezt tessék megnézni! Így szurkol egy igazi magyar a válogatottnakhttp://www.life.hu/kult/20160613-na-ezt-tessek-megnezni-igy-szurkol-egy-igazi-magyar-a-valogatottnak-az-eb-n.htmlHogyan szurkolnak az igazi magyarok az Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott csapatnak? Riporterünk az utca emberét kérdezte. Kult--Ócskavasként árulták, fegyvereket akartak belőle készíteni - Az Eiffel-torony nem mindennapi történetehttp://www.life.hu/kult/20160607-az-eiffel-torony-tortenete-epitese-erdekessegek.htmlNagy valószínűséggel azt maga Gustave Eiffel sem gondolta annak idején, hogy az általa tervezett és róla elnevezett Eiffel-torony Párizs jelképe lesz. Már csak azért sem, mert ezt a különleges acélépítményt egy világkiállításra szánta, amit az esemény után rögtön le is bontottak volna. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.