Meztelenszerepet kapott Szorcsik H. Viki

Forrás: TV2 -
színház meztelen Szorcsik H. Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félpucéran debütál a színpadon a Jóban Rosszban egykori tinisztárja, Szorcsik H. Viki. A lány főszerepet kapott, ráadásul nem is egy, hanem három darabban játszik majd. 

"Volt Jóban Rosszban-beli kollégám, Noé Viktor keresett meg, és azonnal igent mondtam, hiszen általános iskolás korom óta a színház bűvöletében élek. Valóságos hazatérés ez nekem, hiszen Nagyváradi Erzsébettel közös öltözőnk volt a sorozatban, Noé Viktor pedig olyan, mintha a bátyám lenne. A Száz év magányban kezdek. Igaz, kicsit izgulok, mert félmeztelenül is láthatnak majd a nézők az őszi premie­ren. A Válótársakban teljesen meztelen, vad szexjelenetem volt Stohl Andrással, de ott csak a stáb néhány tagja láthatta a fedetlen testemet, itt viszont edzem magam ahhoz a gondolathoz, hogy legalább százan engem néznek majd" - nyilatkozta a Blikknek Viki.

Forrás: TV2

Esterházy Péter legújabb könyve egy őszinte vallomás a hasnyálmirigyrákjárólhttp://www.life.hu/kult/20160525-esterhazy-peter-a-hasnyalmirigyrakjarol-irt.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Esterházy Péter hasnyálmirigyrákkal küzd. Az író tavaly a göteborgi könyvvásárra küldött üdvözlőlevelében utalt arra, hogy a betegség köti le a gondolatait. Akkor nem árult el többet, nemrég viszont megszólalt az üggyel kapcsolatban. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoVégleges a Balaton Sound programja - Igazi világsztárok a listán! http://www.life.hu/kult/20160525-balaton-sound-iden-is-tobb-vilagsztar-teszi-tiszteletet-fesztival-koncertek-a-parton.htmlAz idén tizedik jubileumát ünneplő Soundon már a nulladik napon beüzemel minden helyszín, tehát a fesztivál immár öt teljes napon át, maximális fordulatszámon pörög, július 6. és 10. között. KultOrigoNovák Péter elárulta, mit tart még ma is szexinekhttp://www.life.hu/kult/20160525-novak-peter-elarulta-mit-tart-szexinek-mi-szamara-a-vilag-kozepe-es-mi-a-velemenye-keresztes.htmlVan, amit nagyon hosszú éveken keresztül lehet rajongásig szeretni, ami annyira időtlen, hogy Novák Péter számára még ma is szexinek számít. KultFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.