Boggie döntőbe jutása sokkolja a brit sajtót

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Boggie Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az angol sajtó eddig sem rejtette véka alá véleményét a magyar indulóval, Boggie-val kapcsolatban. Most azonban, hogy a lány a döntőbe jutott, még vitriolosabban fogalmaznak.

A Mirror című brit lap egyenesen az éjszaka sokkjának nevezi azt, hogy Csemer Boggie háborúellenes dala, a Wars for Nothing bejutott a dalverseny döntőjébe. Az újság korábban is negatív kritikát fogalmazott meg a produkcióval kapcsolatban. A kritikusnak nem Boggie előadásával, sokkal inkább a témával vannak problémái: közhelyesnek és unalmasnak találja.

Az énekesnő a próbán a Life.hu riporterének arról beszélt, sem az ellenfelek, sem a kritika nem aggasztja, ő teljes átéléssel énekli el a dalt, és számára az a legfontosabb, hogy az az üzenet, amit a Wars for Nothing képvisel, minél több embert megfogjon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.