Így kerek a világ - duci modelleket ábrázoló fotósorozat látott napvilágot

fotósorozat kövérség duci háj könyv szépség finanszírozás duci modell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Janashvili New York-i művész szenzációs fotókat közölt molett szépségekről - akik a fotók kedvéért anyaszült meztelenül mutatták meg bájaikat. A képekből készülő könyvhöz egyedi módszerrel keres szponzorokat a művésznő.

Victoria Janashvili Görbék címmel jelentetné meg az albumot, amely a női testet a maga valójában, imádnivaló gömbölyűségeivel ábrázolja. A duci modellek rendkívül gusztusosak - és talán véget vetnek annak az évtizedek óta tartó természetellenes szépségterrornak, amely a nőt megfosztja hájaitól, de ezzel együtt természetes szexuális kisugárzásától is.

/1412/Ducik20141220124344

"Az én személyes projektjeimnek mindig az a célja, hogy a természetes szépséget mutassam be - a maga egészségesen viruló módján. A kiadás előtt álló munkát egy közösségi finanszírozó oldalra tettem fel - azt szeretném, ha azok járulnának hozzá a könyv kiadásához, akik egyetértenek abban, hogy a gömbölyded is lehet szép" - idézte a Daily Mail a New York-i művésznő nyilatkozatát.

Reméljük, projektje sok támogatóra talál, így mielőbb látható lesz a teljes fotósorozat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.