Horváth Charile a családdal ünnepli a karácsonyt

karácsony Horváth Charlie üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlie felesége három évvel ezelőtt távozott az élők sorából, így az énekesnek azóta minden karácsony kicsit másképpen telik, mint azelőtt... De családja nem hagyja magára a zenészt, első osztályos kisunokájával tölti majd az ünnepeket. 

Mező Misi már júliusban a karácsonyi ajándékokat üldözihttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171218-mezo-misinek-nem-sikerul-idoben-karacsonyi-ajandekot-vennie.htmlMező Misi szeretne időben felkészülni a karácsonyra minden évben... De ez idáig ez még nem sikerült neki... Üzenet--Koko üzenete karácsonyra: ez ér a legtöbbethttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171218-koko-uzenete-karacsonyra.htmlKovács Koko István egykori ökölvívó, műsorvezető szerint egy jó szó, egy ölelés, egy simogatás sokkal többet ér bármilyen ajándéknál. Üzenet--Muri Enikő és édesanyja nem ajándékoznak idénhttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171218-igy-unnepli-a-karacsonyt-muri-eniko.htmlMuri Enikő és édesanyja igazán átérzi a karácsony lényegét: nem az ajándékok hajkurászására fókuszálnak, sokkal inkább az együtt eltöltött időt tekintik a legnagyobb ajándéknak. ÜzenetOrigoIstenes Bence karácsonyi üzenetehttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171213-istenes-bence-karacsonyi-uzenete-igy-unnepli-a-karacsonyt.htmlIstenes Bence és Csobot Adél családja idén karácsonykor együtt ünnepel. A fiatal és szexi műsorvezető most elárulta, hogyan készülnek fel az év legszebb ünnepére: ismét kapkodás lesz és az utolsó pillanatra marad minden. De Bence üzent is a Life.hu olvasóinak, íme. Üzenet--Így tölti a karácsonyt Gál Petrahttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171211-igy-tolti-a-karacsonyt-gal-petra-musorvezeto.htmlGál Petra az RTL Klub műsorvezetője elárulta, mi a legfontosabb a számára karácsonykor. Példaértékű gondolatokat fogalmazott meg! ÜzenetOrigoÖrdög Nóriéknál mindig káosz a szentestehttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171127-ordog-nora-karacsonyi-uzenete.htmlÖrdög Nóráéknál valóságos káosz a karácsony. Idén azonban leszámol az elvárásokkal, a rohanással és a kényszeresen készülő többfogásos menüvel. Úgy döntött, az idei ünnep az elcsendesedésé és meghittségé lesz... ÜzenetOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.