Tolvai Reni a karácsonyi ajándéklistákra esküszik

karácsony Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni elárulta, hogy ünnepel karácsonykor. 

A lakást már a hónap elején feldíszíti, az ajándékokat azonban csak az utolsó napokban szerzi be. De hogy mi számára a legfontosabb karácsonykor? Az alábbi videóból kiderül:

Kállay-Saunders András: A karácsony egy emlékeztetőhttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171213-kallay-saunders-andras-karacsonyi-uzenete.htmlKállay-Saunders András az egyik legfontosabb kérdést tette fel, amit karácsonykor fel lehet: "te mikor mondtad anyukádnak utoljára, hogy szereted?" Karácsony van, itt a remek alkalom, semmiképpen ne hagyd ki idén, ez lesz a legszebb karácsonyi ajándék a számára. Üzenet--Kovi elárulta, mi a legfontosabb a számára karácsonykorhttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171213-kovi-karacsonyi-uzenete.htmlKovi az egyik legszebb karácsonyi üzenetet küldte a Life.hu olvasóinak. Az alábbi videóból megtudhatod, mi a számára legfontosabb az ünnepekkor. ÜzenetFotó: Hirling Bálint - OrigoÍgy karácsonyozik Köllő Babetthttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171206-igy-karacsonyozik-kollo-babett-luxusfeleseg.htmlRengeteg ajándék, hatalmas csomagok. Általában így karácsonyozik Köllő Babett és családja. ÜzenetOrigoÖrdög Nóriéknál mindig káosz a szentestehttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171127-ordog-nora-karacsonyi-uzenete.htmlÖrdög Nóráéknál valóságos káosz a karácsony. Idén azonban leszámol az elvárásokkal, a rohanással és a kényszeresen készülő többfogásos menüvel. Úgy döntött, az idei ünnep az elcsendesedésé és meghittségé lesz... ÜzenetOrigoDobó Kata karácsonyi jókívánságahttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171127-dobo-kata-karacsonyi-jokivansagai.htmlDobó Kata kislánya, Szofi hamarosan hatéves lesz. Mióta megszületett a kis hercegnő, édesanyjának nincs fontosabb küldetése, mint őt boldoggá tenni. Így lesz ez idén karácsonykor is. Hiszen annál nagyobb csoda nincs is, amikor látod, hogy a gyermeked boldog. ÜzenetOrigoMüller Péter karácsonyi üzenete: "Vannak angyalok!"http://www.life.hu/karacsony/uzenet/20161128-muller-peter-karacsonyi-uzenete-a-life-olvasoinak-az-angyalokrol.htmlÉletem legszebb, megrendítő karácsonyát az „Aranyfonál" című könyvem végén írtam le. Egy magas világból érkezett angyali szellemiség szólt hozzám és a barátaimhoz, kilenc fehér gyertya lángoló fényében, és azt mondta: „Tanuljátok a mosolyt, a Csoda mosolyát, amelyre nincs magyarázat!"Igen, az élet: csoda! ÜzenetOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.