Radics Gigi nehezen választ karácsonyi ajándékot

karácsony ajándék Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor mentora a Life.hu-nak elárulta, nehezen választ ajándékot szeretteinek, hiszen mindenük megvan. Gigi azt is elmondta, ez lesz az első karácsony, amikor a nagymamája és a keresztapja már nem lehet velük. 
Megbüntették az Ázsia Expresszben Ambrus Attilát és Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20171202-megbuntettek-az-azsia-expresszben-ambrus-attilat-es-parjat-berki-krisztiant.htmlAmbrus Attila és Berki Krisztián az Ázsia Expresszben az utasítások ellenére két feladatot is egy városban csináltak meg, ezért megbüntették őket. TV + SztárokOrigoLukács Mikike és Cicciolina nem mindennapi fotózáson vehetett részt a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171202-lukacs-mikike-es-cicciolina-fotozason-vehetett-reszt-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban.htmlMost kiderül, hogy töltik az idejüjet a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosai, ha éppen nem a félelmeikkel kell szembenézniük. TV + Sztárok--Pintér Tibor szemet vetett Tóth Andira: "Milyen szexi vagy, ahogy itt fekszel"http://www.life.hu/sztarok/20171202-pinter-tibor-szemet-vetett-toth-andira-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-ben.htmlTenya nagyon szexinek találja Andikát, és ennek hangot is adott. Klaudia szerint az énekes lány vak, ha nem veszi észre, hogy Pintér nyomul. TV + Sztárok--Hatalmas vihar közeledik a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása helyszíne feléhttp://www.life.hu/sztarok/20171202-hatalmas-vihar-kozeledik-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-forgatasa-helyszine-fele-afrikaban.htmlAlig, hogy megérkezett a jó idő a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatási helyszínére, máris újabb baj közeleg. Hatalmas vihar közeledtére figyelmeztette a magyar stábot a helyi lakosság. TV + Sztárok--Prágába utazott Erdélyi Mónikahttp://www.life.hu/lifeutazas/20171202-pragaba-utazott-erdelyi-monika-musorvezeto.htmlOdáig vannak a rajongói Erdélyi Mónika prágai szelfijeiért. Utazás--Molett nőként hajkurászta a pasikat Rubint Réka előző életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171202-molett-nokent-hajkuraszta-a-pasikat-rubint-reka-elozo-eleteben-a-josno-szerint.htmlÉlő adásban jósoltak Rubint RékánakTV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.