fashion week karácsony ajándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nőknek nem is olyan nehéz vásárolni, mint gondolnád. Ha szerettedet érdekli a divat vagy a szépségápolás világa, akkor könnyedén örömet szerezhetsz neki. Mutatjuk az 5 Jolly Joker ajándékot, aminek minden nő örülne!

Parfümök

Ha nem is minden egyes nap, a különleges alkalmakkor imádnak a nők illatmámorba burkolózni. Ha nem tudod pontosan, milyen típusú illat lenne az ideális választás, akkor keressétek meg együtt a tökéleteset.

1. Chloé Douglas 26300 Ft, 2. Douglas parfüm ára 7990 Ft, 3. L'occitane 20900 Ft Forrás: Life.hu

Kényeztető kozmetikumok

Itt aztán nem lehet mellélőni. Válassz akár egy kényeztető fátyolmaszkot, egy testvajat, vagy éppen egy fürdőbombát, biztosan sikert fogsz aratni, hiszen ezzel önmagára fordítható időt ajándékozol: egy kis kikapcsolódást a hétköznapokból.

1. The Body Shop testvaj 2190 Ft, 2. Yamuna 550 Ft, 3. Vita Energy Mask Douglas 1490 Ft Forrás: Life.hu

Sminkkészletek

Ha szeret sminkelni, akit meg szeretnél lepni, akkor igazán könnyű dolgod van, ugyanis rengeteg üzlet vár limitált karácsonyi kollekciókkal, amelyek már külcsínre is szemet gyönyörködtetőek.

1.2.3. Forrás: Life.hu

Könyvek

A divattervezőkről szóló könyveket idén kifejezetten szerették a könyvkiadók. Korábban össze is szedtük a kedvenceinket, amelyek egytől egyig izgalmas emberi sorsokat tárnak fel, sok tanulságot tartogatnak, ráadásul az olvasó beleshet a divatvilág kulisszái mögé is.

1. Gucci - Egy sikeres dinasztia története 3990 Ft, 2. Vivienne Westwood - A divat provokátora 4590 Ft, 3. Yves Saint Laurent - A XX. század legnagyobb divattervezőjének élete 4990 Ft Forrás: Life.hu

Ékszerek

Nincs olyan nő, aki ne szeretné az ékszereket, csak éppen azt kell tudnod, hogy milyen stílust választana magának. A statement darabokat szereti vagy a kisebb, finomabb ékszereket, az ezüstért van oda, vagy a rose goldért, karkötőt vagy éppen órát viselne szívesebben, esetleg minden vágya egy új gyűrű?

1. Daniel Wellington 46900 Ft, 2. Calvin Klein Juta óra-ékszer 46500 Ft, 3. Pandora 22500 Ft Forrás: Life.hu
Karácsonyi outfitek, amik garantáltan ünnepi hangulatot teremtenekhttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20171129-karacsonyi-outfitek.htmlKarácsonykor mindenekelőtt a lelkünket kell ünneplőbe öltöztetni, de kétségtelen, hogy az is hatással van a hangulatunkra, érzéseinkre, hogy éppen milyen ruhát viselünk, így a külsőnk kicsinosítása is az ünnep része. SzépségOrigoA legcsodásabb karácsonyi kollekciók: sminkkészletek és kozmetikumok az ünnep jegyébenhttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20171129-karacsonyi-sminkkeszletek-es-kozmetikumok.htmlAz igazi karácsonymániásoknak nem kell elmagyarázni, hogy mennyire jó érzés megcsodálni, kézbe venni, megszagolgatni egy-egy szépségápolási márka ünnepi kollekciójának termékeit. Hagyd magad elvarázsolni az ünnep illataival és csillogásával: mutatjuk a kedvenc karácsonyi kollekcióinkat! Szépség--Fenyőfafonás és rénszarvaskonty: a legötletesebb karácsonyi frizurákhttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20171128-a-legotletesebb-karacsonyi-frizurak.htmlMikor máskor jönne elő az ember gyerekkori énje, ha nem karácsonykor. Bátran add át magad a felszabadult ünneplésnek és csempéssz egy kis vidámságot a külsődbe is. Ha pedig úgy érzed, végérvényesen kinőttél a vicces frizurákból, csináld meg a kislányodnak, biztosan élvezni fogja. SzépségOrigoVégre! Eljött a karácsonyi pulcsik idejehttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20171128-eljott-a-karacsonyi-pulcsik-ideje.htmlA karácsonyi hangolódásnak sok rétege van: kidíszítjük az otthonunkat, ajándékokat készítünk a szeretteinknek, süteményeket sütünk, és a hagyomány szerint ilyenkor kerülnek elő a karácsonyi pulóverek is. Ha nincs még elég ünnepi pulcsi a szekrényedben, akkor most jól figyelj, megmutatjuk az idei kínálatot! SzépségOrigo5+1 tipp, hogy tartós legyen az ünnepi sminkedhttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20161214-tippek-hogy-tartos-legyen-az-unnepi-sminked.htmlAz ünnepek alatt, a karácsonyfa mellett és a szilveszteri buliban is mindenki a legjobb formáját akarja hozni. A szép ruhánk mellé tökéletes sminket is szeretnénk, és természetesen úgy, hogy az egész este jól mutasson. Éppen ezért érdemes körültekintően megválasztani a piperéket, hogy fesztelenül élvezhessük az ünnepi pillanatokat! SzépségThinkstockEgy kis kényeztetés neked is jár! Így hozd bombaformába az arcbőrödet az ünnepekrehttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20161208-unnepi-borapolasi-tippek-larion-oscartol.htmlKözelednek az ünnepek, az év legmeghittebb időszaka, amikor a lelkünket és a testünket is ünneplőbe öltöztetjük. De ne feledkezz meg a bőrödről sem, ami télen még több ápolást igényel. SzépségThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.